ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: "Искам Борисов с белезници да го изведете" (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: "Искам Борисов с белезници да го изведете" (ВИДЕО)

413183
преди 4 часа
ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: Искам Борисов с белезници да го изведете (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе нова предизборна среща. В Пловдив той се срещна с  с бизнеса в транспортния сектор. По време на на дискусията бившият премиер се сети за незаконния арест, който му спретнаха Кирил Петков и Бойко Рашков, като разказа и нови подробности от вечерта на 17 март 2022 г., когато беше задържан за 24 часа заедно с пиара му Севделина Арнаудова и бившия финансов министър Владислав Горанов.

препоръчано

Обраха ви с 1 лв. за горивата, 6-7 млрд. ви взеха от джобовете. Това си го създадохме ние. Не ние, ние бяхме опозиция и ни арестуваха", започна Борисов.

"Сега каква жал за този арестувания с белязаните пари. По същия начин Киро арестува Севда. И вчера по Нова телевизия си говори с целия си апломб, че това е абсурдно да се случва в България. А той го направи преди. Остави ме мене, към това момиче", каза Борисов и посочи пиарката си Севделина Арнаудова.

"В състояние на неотложност... Че ще си скрие телефона. И като не намериха нищо, полицаите подписаха протоколи, че няма нищо, чух по телефона оня негодник, където вика: "Искам Борисов с белезници да го изведете!" И той има претенциите сега да слага шеф на КОНПИ и прокурор. И каквото и да е било. Болшевики! С 12 журналисти тормозят цялото общество“, възмути се Бойко Борисов.

От думите му обаче не стане ясно кого визира с думата "негодник" - дали Кирил Петков, дали Бойко Рашков или тогавашният шеф на ГДНП Венцислав Кирчев, който ръководи операцията по незаконните арести.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК