ПИК TV! Борисов гневно в Русе: 4 години, след като си тръгнахме, направихме една държава от Африка - тир след тир през градовете и селата! Не ни ли е срам, бе (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV! Борисов гневно в Русе: 4 години, след като си тръгнахме, направихме една държава от Африка - тир след тир през градовете и селата! Не ни ли е срам, бе (ВИДЕО)

207527
преди 4 часа
ПИК TV! Борисов гневно в Русе: 4 години, след като си тръгнахме, направихме една държава от Африка - тир след тир през градовете и селата! Не ни ли е срам, бе (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна среща в Русе.

препоръчано

Преди него думата взе водачът на две листи на ГЕРБ - в Разград и в Хасково, Делян Добрев. Той заговори за дупката в бюджета и двата варианта, с които тя може да бъде запълнена. Това са или вдигане на данъците или рязане на разходите. "ГЕРБ е против вдигането на данъци. Трябва да се режат разходи", каза той.

"Кой булевард в Русе не е направен, кое училище не е направено, парка около Дунав, църквите ли, спортните ли зали", попита Борисов. "Какво да ви убеждавам?! Ако искате", обърна се той.

"Направили сме една държава от Африка, тир след тир, през селата и градовете! Не ни ли е срам, бе! 4 години, след като сме си тръгнали! 4 години, след като решихте да променяте нещо в Русе", ядоса се Борисов на случващото се в района.

"Въпреки че в Русе кметът е друг, съм се борил и сме осигурили 50 млн. за града и 50 млн. за областта. Друг е въпросът дали тези пари ги има в бюджета. Ако съм на мястото на кметовете, няма да разкопавам. Особено след информацията за тая дупка в бюджета. А ми се подигравахте за Денков и постната пица. А после ви оставиха държава с мазнинка", продължи той.

И изрази разочарование, че темата в обществото е "за Илхан, за Кючюк, за Мехмед" и никаква друга.

"Възраждане и ИТН блокираха трибуната и ни спряха да вземем 5-6 млрд. По мое време се усвояваха 99,3-99,5%. И се карах за тези 0,5%", припомни лидерът на ГЕРБ.

"Мога да ви гарантирам, че ще положа всички усилия и компромиси, за да направим правителство. Ще дойде проблема и с нелегалната миграция", предупреди бившият премиер.

"Рядко глупави сме - и лидерите на ППДБ, и на ДПС, и аз. Вместо да излизаме да говорим какво успяхме да свършим заедно, цялата редица тук излиза и говори срещу ППДБ, без да им споменава имената. А всъщност не са много вариантите. Те предлагат равноотдалечен. Бих предложил равноприет. Но това дали ще е стабилно. Познавам си партията, ако се избере такъв кабинет, те ще започнат да ги атакуват от първия или втория ден. Защото няма по-добри от тях", каза още Борисов.

"Във всяка сфера имаме решение. Това решение минава през добър резултат", отсече той.

"Германия затвори границите. Австрия също. Заради нелегалната миграция. Дори и да влезем в Шенген, вече няма да го усетим", разкри председателят на ГЕРБ по повод нелегалната миграция у нас и в Европа. Той припомни нулевата миграция по време на последното му редовно правителство, когато в района имаше сериозен натиск.

Тези, които сега говорят за бухалки, използваха институциите като бухалки срещу нас. Помним и аз, и Севда, и Влади", продължи Борисов.

След което се обърна към доктъра в залата, който по-рано взе думата. "Искаш ли да правим кофи тайм, както казват нашите коалиционни партньори? А имаш ли частен кабинет, да ни вземеш един по един - първо някой от ГЕРБ, после партньорите, за да направим още една коалиция?" 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК