ПИК TV: Борисов: Щяхте да ни убиете, ако ние бяхме усвоили само 6% от еврофондовете. А сега се мълчи...Някой тихичко се примъква по изборите да пипа флашките, протоколите, секциите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV: Борисов: Щяхте да ни убиете, ако ние бяхме усвоили само 6% от еврофондовете. А сега се мълчи...Някой тихичко се примъква по изборите да пипа флашките, протоколите, секциите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

229275
преди 5 часа
ПИК TV: Борисов: Щяхте да ни убиете, ако ние бяхме усвоили само 6% от еврофондовете. А сега се мълчи...Някой тихичко се примъква по изборите да пипа флашките, протоколите, секциите (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с горещи новини на среща с актива в Хасковско. Заедно с него са бившият кмет на София Йорданка Фандъкова, енергийтият експерт Делян Добрев и Томислав Дончев.

препоръчано

През тези 4 години се придвижихме назад. Уникалното съоръжение ПАВЕЦ Чаира не работи, губим стотици милиони левове, заяви Томислав Дончев.

Една от мерките е събуждането на европейското финансиране, което да намали частично натиска към бюджета. Ние пропуснахме възможността да инвестираме тези пари. От парите по Плана за устойчивост са платени минимални проценти, ние тези пари не ги ползваме, което е възможно най-глуповото, припомни той.

Не знам някъде в света държава да е станала по-богата от преразпределение, изтъкна Дончев.

Образованието трябва да обединява всички политици, които са отговорни и мислят за бъдещето, каза Йорданка Фандъкова.

Не разрешавам да се говори срещу нашите опоненти с квалификации. Не защото имаме единоначалие или недемократичен ред, но това важи и за нашите опоненти. Когато говорим за 18 млрд. дупка в бюджета, при положение, че имаме с 5 млрд. повече от митниците...Не е правилно Асен Василев да каже ППДБ вдигнаха доходите. Ние всички гласувахме за повишението на пенсиите и заплатите. Всички партии могат да кажат: заради нас се вдигнаха доходите и се повишиха дефицитите. Сглобката изисква да партнираш по дадени теми, дори да не си съгласен с тях. В сглобката и ние се предадохме на левичарски, популистки и всякакви други политики и практики, каза Борисов.

Но когато няма подписано коалиционно споразумение и не се знае откъде ще се вземат парите, остава да започнеш да взимаш заеми, защото това, което харчим, е повече от това, което придобиваме, допълни той.

Общественият дебат толкова се е изместил към по-пикантнитеи и злободневни теми. А ние трябва да имаме разбиране как ще продължим, така ли ще взимаме само дългове, а ще ги плащаме всички ние заедно, отсече лидерът на ГЕРБ.

С обществен ресурс решават през тези 4 години да са щедри, но това е неправилно планиране на разходите.

Вие представяте ли си по време на управление на ГЕРБ да имаме усвояване 5-6% усвояване на фондовете. Щяхте да ни убиете и първи, втори, трети въпрос да са само за това. Сега нищо не се чува, а става въпрос за 15 млрд. лв. Няма по-добър от Томислав Дончев в тази държава за това.

Всичкото това, което последва и то последва по безпощаден начин, ми го каза Радо Чолаков. 10 пъти му се извинявам за това, само и само да угодим на ППДБ, изтъкна Борисов. 

Група от хора са манипулирали изборите. Истинска организирана група е действала по флашки, за да могат да се преправят протоколите, говорим за хиляди гласове, припомни Борисов. Но по темата с манипулацията на машините се пази отново пълна тишина. Някой тихичко се примъква по изборите да пипа флашките, протоколите, секциите, допусна той.

Искам да водите спорове с комшиите, че ГЕРБ толкова е направил, колкото никой, препоръча лидерът на ГЕРБ.

Данчо Цонев и Теменужка ги поканиха от ППДБ на коктейл на Коледа, само той отиде, тя не, защото ще ги наснимат, издаде Борисов. 

ПП-ДБ искат равноотдалечен премиер, ами, като е толкова отдалечен, как ще се сближим?! То ще е кой надделее над министрите. Абсурд. Ние го правихме. Това е мимикрия!

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Хасково.

"Не можем да говорим за равно отдалечен премиер. Така не се поема политическа отговорност. Този филм го играхме с акад. Денков и Мария Габриел. Аз още тогава им казах на Асен, Кирил, Христо Иванов, ген. Атанасов, че ние трябва да сме в правителството и да разписваме всичко. Тогава ще е ясно кой носи отговорност", категоричен бе Борисов.

"Дори за регулаторите не може да нам равно отдалечен от двете страни човек. Единствено намерихме за Здравната каса и то така го намерихме, че си дадоха оставка и двамата", вметна още лидерът на ГЕРБ.

"Как ще изберем регулатори, с кое мнозинство? С всеки изминат ден горчиво съжаление, че не послушах Радо Чолаков, молеше ми се да не правя тия глупости, които ми вкараха от ПП-ДБ за конституцията, този работещ парламент без мнозинства. Това е хаос вътре в НС. Могат да съберат партии само по конюктурна зависимост и да вземат решение, което няма нищо общо с мнозинство за правителство и няма отговорен за това. Преди бе президентът - хубав, лош, ама има кого да посочиш с пръст. Вкарахме колективната безотговорност като конституция", гневен бе той за промените в основния закон.

"Говори се за ареста на Джейхан Ибрямов. Аз не мога да коментирам правилен или неправилен е този арест. За мен службите си работят много добре. Има вътрешен министър избран от президента, но колегите от ПП-ДБ пак са недоволни", добави той. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК