ПИК TV! "Възраждане" надцаква ГЕРБ и ДПС - предлага 100 лева добавка на пенсионерите за Великден (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! "Възраждане" надцаква ГЕРБ и ДПС - предлага 100 лева добавка на пенсионерите за Великден (ВИДЕО)

98850
на 03.04.2024
ПИК TV! Възраждане надцаква ГЕРБ и ДПС - предлага 100 лева добавка на пенсионерите за Великден (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Възраждане" предлага всички пенсионери да получат по 100 лева добавка за Великден. На брифинг в кулоарите на парламента те обясниха, че е не разбират идеята на ГЕРБ и ДПС само най-бедните пенсионери да получат тази добавка.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Нашето предложение е и финансово обосновано - казва откъде да дойдат парите. От допълнителното пенсионно осигуряване", обявиха от партията на Костадинов.

По думите на Георги Георгиев предложението на ГЕРБ и ДПС било подмолно. "Ако има популизъм, те го правят. Никога не са мислили за българските пенсионери", обясни той.

"Средствата по допълнителното пенсионно осигуряване бяха вкарани в чужди ръце", каза Георгиев на въпрос не е ли противоконституционно да се вземат парите на български граждани, които се осигуряват за допълнителна пенсия, за да се дадат за добавки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК