ПИК TV: Георги Свиленски остър срещу властта: В сглобката не могат да разделят "Лукойл" (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV: Георги Свиленски остър срещу властта: В сглобката не могат да разделят "Лукойл" (ВИДЕО)

50178
на 17.11.2023
ПИК TV: Георги Свиленски остър срещу властта: В сглобката не могат да разделят Лукойл (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски, че кворумът за вота на недоверие трябва да се осигури от ГЕРБ и ДПС.

препоръчано

"Искаме в пленарна зала да влязат представителите на управляващото мнозинство - ГЕРБ-СДС, ДПС - те днес бяха в зала. Работата на народните представители е да присъстват в зала и да работят. Ние не подкрепяме правителството, ние сме основният вносител на този вот, кворум няма както виждате. Кворумът трябва да го осигурят ГЕРБ и ДПС, тъй като те подкрепят това правителство", заяви той.

По думите му спекулациите кой е опозиция или не - може да се види в гласуването за дерогацията за "Лукойл". В момента в сглобката не могат да разделят "Лукойл", смята той.

"Всички гласове - на "Възраждане", на ИТН, на БСП, на ПП-ДБ не стигат за да има кворум. ДПС и ГЕРБ не се ли регистрират - няма да има кворум", допълни Свиленски.

БСП вчера проведе цялата дискусия по вота и ще гласува за оставката на кабинета и няма да допуснем спекулации кой е опозиция, каза още той и допълни, че топката е в ДПС и ГЕРБ.

Война в центъра на София нарече той погромът в София на протеста срещу БФС снощи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК