ПИК TV: ГЕРБ на извънреден брифинг: Няма да участваме в консултациите с президента. Радев разедини нацията (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПИК TV: ГЕРБ на извънреден брифинг: Няма да участваме в консултациите с президента. Радев разедини нацията (ВИДЕО)

149190
на 23.07.2021
ПИК TV: ГЕРБ на извънреден брифинг: Няма да участваме в консултациите с президента. Радев разедини нацията (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ дават брифинг преди консултациите им с президента Румен Радев днес. Държавният глава покани всички парламентарно представени партии на среща и разговори преди съставянето на кабинет.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Считаме, че вече многократно беше нарушен диалогът. Считаме, че вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство. Не смятаме, че имаме място в президентската институция и провежданите от Радев консултации", посочи Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ.

Радев разедини жестоко българската нация. Той наруши отдавна този принцип и в момента няма как да започне да ни обединява, той трябва да плати цената на това разединение на предстоящите избори. Също така назначи министри, които явно пряко е инструктирал да дискредитира ГЕРБ-СДС преди изборите. Това не си е позволявал нито един президент в българската история и поставя въпроси за българската демокрация и за смяна на конституционната рамка, отсече Даниел Митов.

За нас е чест да нямаме нищо общо с това, което се случва и да сме разграничени от това, което се случва, посочи Томислав Дончев.

Няма общо с принципите да събереш хора, които нямат нито една точка в обща политическа програма, ние оставаме в опозиция, отсече той. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК