ПИК TV! Денков с бодряшки отговори за връщаните от Австрия бежанци (НА ЖИВО)

ПИК TV

ПИК TV! Денков с бодряшки отговори за връщаните от Австрия бежанци (НА ЖИВО)

114184
на 09.02.2024
ПИК TV! Денков с бодряшки отговори за връщаните от Австрия бежанци (НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Ежедневно се променя бройката на бежанците по списъка от Дъблинското споразумение. Отговорността на България се променя всеки ден. За 95 процента от съгласията има изискване от Австрия, но няма реални стъпки, защото лицата са се укрили или са в неизвестност. Затова има едва 113 трансфера. 22 518 молби има за закрила за България за предходния отчетен период.

препоръчано

Ситемата Евродак има дактилоскопските данни на лицата. Така се установява дали е подавано искане за международна закрила. Така може да се установи къде лицето е подало искане за закрила. Националният институт по криминалистика поддържа информационния масив.

С приемането на България в Шенген не се променя нищо по ангажиментите на България по Дъблинското споразумение. Няма място за притеснение категоричен е Денков в отговор на депутатски питания.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК