ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

ПИК TV

ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

15075
на 24.01.2023
ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за доброто
Автор:   ПИК

Процедурата е да бъдат осъществени избори. Това, което видяхме е годежът мажду задругата на хартиената коалиция, ГЕРБ, БСП и ДПС, очакваме да видим и сватбата. Това каза депутатката от ПП Венеция Ангова в кулоарите на НС.

препоръчано

Ние отстояваме принципите си да върнем темата за антикорупцията, въпреки димките в публичното пространство, каза още Ангова.

Датата за изборите зависи от президента. Има мандат за преговори с ДБ, за да сформираме силите на доброто в противовес на хартиената коалиция. Имам притеснение за популистки законопроекти, в последния момент приехме 10 законопроекта, но нашите законопроекти биват изтиквани на заден план, заяви още депутатката. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в първия ден на февруари САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в първия ден на февруари
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV: В парламента се захапаха - обиждат се на малка софийска и руска коалицийка (НА ЖИВО) ЕКШЪН В ПИК TV: В парламента се захапаха - обиждат се на "малка софийска и руска коалицийка" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК