ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

ПИК TV

ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

16890
на 24.01.2023
ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за доброто
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Процедурата е да бъдат осъществени избори. Това, което видяхме е годежът мажду задругата на хартиената коалиция, ГЕРБ, БСП и ДПС, очакваме да видим и сватбата. Това каза депутатката от ПП Венеция Ангова в кулоарите на НС.

препоръчано

Ние отстояваме принципите си да върнем темата за антикорупцията, въпреки димките в публичното пространство, каза още Ангова.

Датата за изборите зависи от президента. Има мандат за преговори с ДБ, за да сформираме силите на доброто в противовес на хартиената коалиция. Имам притеснение за популистки законопроекти, в последния момент приехме 10 законопроекта, но нашите законопроекти биват изтиквани на заден план, заяви още депутатката. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК