ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

ПИК TV

ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за "доброто"

17319
на 24.01.2023
ПИК TV: Депутатка от ПП чака сватба между партии, самопровъзгласи се за доброто
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Процедурата е да бъдат осъществени избори. Това, което видяхме е годежът мажду задругата на хартиената коалиция, ГЕРБ, БСП и ДПС, очакваме да видим и сватбата. Това каза депутатката от ПП Венеция Ангова в кулоарите на НС.

препоръчано

Ние отстояваме принципите си да върнем темата за антикорупцията, въпреки димките в публичното пространство, каза още Ангова.

Датата за изборите зависи от президента. Има мандат за преговори с ДБ, за да сформираме силите на доброто в противовес на хартиената коалиция. Имам притеснение за популистки законопроекти, в последния момент приехме 10 законопроекта, но нашите законопроекти биват изтиквани на заден план, заяви още депутатката. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК