ПИК TV: "Завещанието на Ванга" е хитът на издателство "Милениум" на Алея на книгата - търсете премиерни заглавия и литературни шедьоври в шатра №18 на бул. "Витоша" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПИК TV: "Завещанието на Ванга" е хитът на издателство "Милениум" на Алея на книгата - търсете премиерни заглавия и литературни шедьоври в шатра №18 на бул. "Витоша" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

12634
на 07.09.2021
ПИК TV: Завещанието на Ванга е хитът на издателство Милениум на Алея на книгата - търсете премиерни заглавия и литературни шедьоври в шатра №18 на бул. Витоша (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Сензационният юбилеен том „Завещанието на Ванга“ е бестселърът на издателство "Милениум" на Алея на книгата, разкриха от там във втория ден на есенното изложение.  Хитовите литературни шедьоври радват любителите на хубавите книги с невероятни отстъпки до 80% - само в шатра №18 на издателство "Милениум". Най-престижното книжно изложение е разположено на пешеходната зона на бул. "Витоша" и ще продължи до 12 септември. 

препоръчано

Не само рекордните намаления, но и невероятни изненади очакват читателите на щанда на "Милениум" - там ще откриете богат избор от политически, исторически и документални заглавия, философски книги, женски романи, детски, ученически и тийнейджърски заглавия, съвременни световни романи и стихосбирки с поезия на обичани автори.

Новите шедьоври също ще бъдат прекрасен подарък за феновете на издателството - цели пет са 5 премиерните заглавия: най-новата стихосбирка на Недялко Йорданов „Епопея на незабравимите“, сензационният юбилеен том „Завещанието на Ванга“, кулинарният пътеводител от света на киното „Звездна кухня – 120 рецепти от любими филми и сериали“, световният бестселър от Топ 10 на "Ню Йорк Таймс" „Три жени“ и най-новото предложение от популярната поредица "История на войните" - „Реконкистата – война на две религи“.

В богатия каталог на „Милениум“ този сезон са новият том от поредицата, посветена на живота на великите владетели – „Личният живот на Джеймс II“, както и творбите, разкриващи скандалните и повратни моменти от биографиите на Луи XIV, Мария Терезия и Сюлейман Великолепни.

За любителите на историята е също и хитовата поредица „История на войните“, чийто 15-и том, е „Войните на първите Асеневци“. Мемоарното издание „Улици, хора, събития“ от политика и общественик Димо Казасов, смразяващият кръвта психологически трилър „Убийствен ум“ от Майк Оумър и библиофилската енциклопедия „Великите книги, които никога няма да прочетете“ от проф. Бърнард Ричардс са сред хитовите заглавия на сезона, които ще откриете в шатра №18.

На Алеята на книгата са представени и абсолютните бестселъри на „Милениум“: двата тома „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи“ от лорд Алън Бълок, „Сталин. Пътят към властта“ и „Сталин. В очакване на Хитлер“ от проф. Стивън Коткин, както и патриотичните издания „Българските паметници“ и „Хайдути. Български войводи до края на XIX век“ от Иван Първанов, колекционерските издания „Събрано“, представящи селекции от творчеството на Валери Петров и Атанас Далчев, „Избрано“ от Елин Пелин, както и всички книги на обичания поет Недялко Йорданов.

От издателството разкриха пред ПИК TV, че всеки ден ще има различна книга на деня, която ще е с 40% отстъпка. Днес тя е "Българките. Портрети на 100 забележителни жени".

Премиерното заглавие на издателството от днес е романът "Три жени", която излиза на пазара и е част от бестселърите от класацията на "Ню Йорк таймс".

Припомняме, че само в четвъртък и петък от 12 ч. в шатра №18 Бай Данчо, по-известен като личният готвач на Тодор Живков, ще се срещне с читатели и ще раздава автографи на кулинарната си съкровищница "Всички мои рецепти", една от най-търсените книги на сезона.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това