ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)

174749
на 29.03.2024
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ние сме също хора, имаме емоции, подложени сме на невероятно напрежение. Виждате какви недоразумения се получават, този товар. Ние не сме най-подготвените хора за тези позиции. Ние сме финансисти, работили в нашите сфери и сега трябва да присъстваме по силата на позициите, които заемаме. С тези думи зам.-шефът на Сметната палата Тошко Тодоров отказа да отговаря на всякакви въпроси за това кой ще е служебен премиер и какво са говорили с президента.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Той и колежката му Горица Грънчарова-Кожарева влязоха заедно на "Дондуков" 2 и излязоха заедно. А тя запази мълчание, като само казваше на медиите: Благодаря ви, в опит да си тръгне по-бързо. 

"Моля ви се! Много ви благодаря, страхотни сте, нека да се приберем. Съжалете ни все пак", обърна се Тодоров към медиите, атакуващи ги с въпроси.

Моля ви се, нека да не поставяме така въпроса, отговори той на въпрос дали би напуснал поста си, за да стане служебен премиер.

Това са само разговори, допълни той.

"Мислите ли, че не ни притеснява", отвърна Тодоров на въпрос дали се притеснява да е служебен премиер.

"Това е недоразумение да се свежда до 10 човека. Има страхотно много хора в тази държава, които заслужават да бъдат на тази позиция. Не смятаме, че аз и г-жа Грънчарова, говоря и от нейно име, сме най-подходящите хора", допълни зам.-шефът на Сметната палата. 

На въпрос дали това много би ги затруднило, Тодоров отговори: "Повярвайте ми, съпругата ми вече цял месец не спи, предполагам и съпругът на г-жа Грънчарова. Това се пренася, ние имаме малки деца".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК