ПИК TV! Иван Гешев погва сглобката - предлага конституционни промени (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV! Иван Гешев погва сглобката - предлага конституционни промени (ВИДЕО)

61452
на 17.11.2023
ПИК TV! Иван Гешев погва сглобката - предлага конституционни промени (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият главен прокурор Иван Гешев и лидер на формацията "Справедливост за България" погва сглобката. Той предлага конкретни конституционни промени.

препоръчано

Изпълняваме първия ангажимент, който поехме, а това е внасяне на предложение за изменение на българската Конституция, което да позволява чл. 12 да бъде отменен, за да могат гражданите да участват във властта, а не властта да се упражнява от партии фирми. Иначе се превръщаме в столица като Париж, която гори ежедневно, каза Гешев.

Ще продължим упорито напред, докато не изметем политическия боклук, категоричен е Гешев.


 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК