ПИК TV! Изключеният Дренчев: Денем и нощем работих за каузата "Възраждане" (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПИК TV! Изключеният Дренчев: Денем и нощем работих за каузата "Възраждане" (ВИДЕО)

70097
на 09.02.2024
ПИК TV! Изключеният Дренчев: Денем и нощем работих за каузата Възраждане (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Не съм взел никакви пари, не познавам нито един човек, който да е взел каквито и да било пари. Винаги съм работил за каузата "Възраждане". Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от "Възраждане" Николай Дренчев.

препоръчано

"Ние сме големи мъже и нашите чувства нямат особено значение. Моята вина е, че защитих общинските съветници. Имаше конфликт между Деян Николов и двама от другите общински съветници. Не знам от къде съм изключен - от парламентарната група или от "Възраждане", допълни той.

Дренчев каза, че не е редно името на него и останалите двама депутати да бъде "охулвано". По думите му грешката му била, че подкрепил общинските съветници от СОС, след като те гласуваха "за" председателя. 

"Моята вина може би е основно в това, че защитих действията на общинските съветници, като казах, чете не са направили нищо по-различно от това, което се е случило на много места в страната. Няма как на едно място това да е укоримо, на друго не", обясни Дренчев. 

"Съгласно нашия устав местните организации имат окончателното мнение при взимането на решение", допълни той.  

Той определи като "нелеп" начинът, по който общинските съветници били изключени вчера. 

Дренчев бе категоричен, че той не се чувства виновен за случилото се. По думите му нито той, нито останалите двама изключени са направили нещо против партия "Възраждане". 

"Кой трябваше да поеме отговорността за Елена Гунчева, която не гласува в парламента за оставката на правителството. Кой носи отговорността за общинските съветници, които предадоха "Възраждане", когато влязоха през 2017 година?  Ние не се чувстваме предатели, ние не можем да бъдем укорими. Не съм обвинил партия "Възраждане" или председателя. Към момента оставаме независими депутати", каза още той.

Дренчев намекна, че вече обмисля напускането на партията. Според него работата на третата политическа сила била на празен ход и не можело да се прокарват идеите на избирателите им, които били конструктивни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК