ПИК TV! Кирил Петков пред журналисти: Не може Слави да командва от тъмното (ОБНОВЕНА)

ПИК TV

ПИК TV! Кирил Петков пред журналисти: Не може Слави да командва от тъмното (ОБНОВЕНА)

54353
на 22.06.2022
ПИК TV! Кирил Петков пред журналисти: Не може Слави да командва от тъмното (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

"Омръзна ни някой отзад да дърпа конците отзад", каза премиерът в оставка Кирил петков пред журналисти в парламента. Фикс идеята му била да имаме независима страна.

препоръчано

"Не може Слави да командва от тъмното. А няктакъв си Борисов да си мисли, че може да дърпа конците", каза той. 

След това той се отправи на среща с депутатите от "Промяната" и министрите. Събитието се охранява от служители на НСО и се провежда при закрити врати. 

"Независимо, че съм оставка, българската армия има нужда да се погрижим за нея. Всеки има съвест, не мога да отговарям за съвестта на някой друг. Ще използвам времето, в което съм министър, да си свърша работата", каза военният министър в оставка Заков на път за срещата с премиера. 

Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това