ПИК TV! Киро пристигна да гласува, репортерът ни го заби с въпрос за ината му (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! Киро пристигна да гласува, репортерът ни го заби с въпрос за ината му (ВИДЕО)

171289
преди 5 часа
ПИК TV! Киро пристигна да гласува, репортерът ни го заби с въпрос за ината му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на ПП Кирил Петков не бе сред ранобудните партийни лидери, упражнили правото си на глас в решаващия изборен ден за 51-во Народно събрание. Колегата му от ДБ Атанас Атанасов даде своя вот малко по-рано и отново подхвана мантрата за "равноотдалечения премиер". А лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува с хартиена бюлетина, заяви: "Пазете се от Гунди в последните секунди". 

препоръчано

Придружен от съпругата си Линда и неизменния Найо Тицин, той цъфна пред избирателната секция в столичното 133 СУ "Александър Пушкин", но неочакваните въпроси на журналиста Николай Караколев "смразиха" широкообхватната му усмивка. Караколев успя да вкара в мигновен ступор и лидера на АПС Ахмед Доган пред секцията му за гласуване тази сутрин.

На влизане в училището Киро кимна засмян към репортерите и им метна само едно: "Здравейте!". По традиция той и Линда гласуваха с машина.

На излизане Петков се впусна в разказ за стогодишен дядо от село Габрово, който имал усещане за "дълг" и ходел всеки път да гласува. Киро даде за пример столетника и подхвана познатите локуми за социалната политика, доходите, младите хора и за правителство под формулата, предложена от ППДБ.

Запитан от репортера на ПИК TV Цвети Борисова, ако разликата между ППДБ и първата партия е малка, дали те са склонни да имат "равноотдалечен  премиер", той заяви, че това е единствената възможна формула - "без да се правят компромиси с антикорупционното законодателство".

На последващ въпрос на нашия репортер дали ще изпрати България отново на избори заради своя инат, Кире заяви: "Напротив, даваме реално решение. Нека да видим разликата". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО) Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК