ПИК TV: Корнелия Нинова: Започнахме с еуфория, но завършваме в скандали

ГОРЕЩО

ПИК TV: Корнелия Нинова: Започнахме с еуфория, но завършваме в скандали

19998
на 07.05.2021
ПИК TV: Корнелия Нинова: Започнахме с еуфория, но завършваме в скандали
Автор:   ПИК

Само месец след изборите 45-ото НС приключва своята работа. Избрахте ни с големи надежда , започнахме с еуфория, но завършваме в скандали. Това заяви лидерката на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на група в НС.

препоръчано

"Вместо съединението срещу ГЕРБ да ни направи силни разединението ни направи слаби. Този парламент не прие нито един закон в ползва на хората", каза тя. Нинова припомни, че внесоха мораториум върху сделките на МС. Тя подчерта, че новите партии блокирали това, а Борисов се възползвал от това. Зациклила и съдебната реформа.

Желание за анти кризисни мерки ни събра, но този парламент не свърши нищо по този въпрос. Нинова подчерта, че БСП внесли социални закони в помощ на хората. Те обвързали това с актуализация на бюджета. По думите й той се харчел по друг правила. „БСП бяхме единствена партия, която искаше да задължи Борисов да внесе актуализация на бюджета“, заяви тя.

„Никога не е било партиите в парламента да не си говорят. Още едни такива избори и подобна ситуация с провал, няма да ни бъдат простени от гражданите“, каза  още Корнелия Нинова.

 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това