ПИК TV: Манол Пейков отвръща на удара: Аз съм роден на градуси, това е проблемът. Осем души ме накачулиха да ме обиждат. Превъзбужда ме....(ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV: Манол Пейков отвръща на удара: Аз съм роден на градуси, това е проблемът. Осем души ме накачулиха да ме обиждат. Превъзбужда ме....(ВИДЕО)

209357
на 29.03.2024
ПИК TV: Манол Пейков отвръща на удара: Аз съм роден на градуси, това е проблемът. Осем души ме накачулиха да ме обиждат. Превъзбужда ме....(ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Какви страсти, няма страсти. Божеее, вие не сте ме виждали в действие. Така депутатът от ППДБ коментира бележката от страна на репортер на ПИК, че едва не е отнесъл боя в кулоарите на НС след спора му с "Възраждане".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Както ПИК съобщи, заседанието на НС бе прекратено временно заради разменени обиди от двете страни. Цончо Ганев от "Възраждане" заяви от трибуната, че Манол Пейков е дошъл пиян е некъпан на работа и грухти и вие в зала.

Пейков пък му отвърна от трибуната, че получава крем от тестиси на сибирски тигър от Москва и пожела на партията успех в тези начинания.

Спорът се пренесе в кулоарите.

С "Възраждане" просто си обменихме няколко реплики, каза Пейков. И допълни за нецензурните си изрази, че, когато се налага, може да се премине малко границата.

Очилата са ми здрави, имаше един от "Възраждане" със супени очила, симулант, отбеляза той на въпрос дали след сблъсъка очилата са му наред.

Не сте ли забелязали колко съм артистичен по природа, как го решихте това за субстанциите, аз съм роден на градуси, коментира той на реплика на репортер, че говори като употребил субстанции.

Съжалявам, ако съм преминал границата, но е така, като те накачулят 8 души и започнат да те обиждат, отбеляза той.

Имам много силно чувство за справедливост. Не вярвай и на думичка на Костадинов, той говори това, за да набира избиратели, защото има един малък сегмент от българския народ, който очаква той да каже определени неща. И мен това ме изважда от кожата ми, разбирате ли, каза той пред журналисти.

Работата на човек, който работи в парламента, е да бъде народен трибун. Това съм аз в случая, отсече Пейков, който се зарадва на репликата на репортер на ПИК, че е голям защитник на НАТО в България.

"Възраждане" непрекъснато минават границата, разбирате ли, разпали се за пореден път депутатът от ППДБ.

Не съм напсувал никого, очевидно се превъзбуждат нещо, скочи той на реплика на депутат от "Възраждане".

През живота си не съм слагал алкохол в устата си, виждате колко съм рошав и кривоглед, превъзбуждам се от силно чувство за справедливост, това е, което ме превъзбуждат, каза Манол Пейков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК