ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София

5575
на 16.05.2015
ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София
Автор:   ПИК

Опашки от желаещи се извиха още преди да отвори врати първото Шоколадово изложение в България. Едно от най-сладките събития в последните 20 години покани хората, които искат да осъществят шоколадовите си мечти.

препоръчано

Любопитните посетители чакаха търпеливо пред столичен хотел, където два етажа са завладели изложителите, които имат една от най-сладките работи на света. Те са около 30, а разнообразията от шоколад, които могат да се вкусят са над 300. Сред тях освен главни герой е шоколадът, който гали небцето освен с познатия вкус на какао и с други интересни комбинации. Така любителите на бирата могат да опитат дори бирен шоколад, чийто вкус на алкохолната напитка се усеща много нежен. Интересна е и комбинацията при шоколадови изкушения с карамел и морска сол. Разбира се има всякакви видове черен, млечен, бял шоколад, с ядки или кремове.

Сподели:
Бомба x
Майка Сепфора със страшно предсказание - идва ли краят на света... Майка Сепфора със страшно предсказание - идва ли краят на света...
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК изтегли жребия за изборите на 4 април - ето коя партия с кой номер ще е (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК изтегли жребия за изборите на 4 април - ето коя партия с кой номер ще е (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 253
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това