ПИК TV! НАПРЕГНАТО ОЧАКВАНЕ: Какво се случва пред ЦИК при регистрацията за вота (НА ЖИВО)

Акценти

ПИК TV! НАПРЕГНАТО ОЧАКВАНЕ: Какво се случва пред ЦИК при регистрацията за вота (НА ЖИВО)

211095
на 02.09.2024
ПИК TV! НАПРЕГНАТО ОЧАКВАНЕ: Какво се случва пред ЦИК при регистрацията за вота (НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Централната избирателна комисия започва регистрация на партии и коалиции за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. От ЦИК обявиха, че приемът на документи ще продължи до 11 септември.

препоръчано

Напрежение няма между двата лагера в ДПС, които от няколко дни са обградили входовете на парламента. След разделението в партията на подкрепящи Делян Пеевски и такива, които подкрепят почетния председател Ахмед Доган  - днес двата лагера се състезават кой първи да регистрира политическата формация. 

Късно снощи Делян Пеевски изпрати съобщение до медиите. В него той твърди, че „ДПС–Ново начало вече е факт. В 00:05 на 2 септември подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-о Народно събрание”.

Малко след 7.30 жандармерия оттласна и двете групи, които бяха плътно до трите врати, от които се влиза, за да приеме ЦИК документите им. 

Направете място на членовете на ЦИК да работят, има ли тук охрана, вика Тимур Халилов от фракцията на Доган в коридорите на комисията. 

Двете групи влязоха с спор кой трябва да е първи при регистрирането.

Към момента медиите, които обикновено влизат първи в ЦИК, стоят отвън и няма изгледи да бъдат допуснати до масата за регистрация.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПО ПИК TV! 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК