ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (ВИДЕО)

142156
преди 4 часа
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ППДБ отново не успя да изпълни предварителните си очаквания и със сигурност няма да събере 100 000 гласа повече спрямо изборите на 9 юни.

препоръчано

Какво е настроението в коалицията и предстоят ли тежки разговори между лидерите в централата на ДСБ на улица "Кърниградска"?

Благодаря на всички хора, които излязоха. Идваме тука да кажем едно голямо "Благодаря“, каза Кирил Петков.

"Искам също страшно много да благодаря на гражданите, особено в Хасково и Пловдив, където водя двете листи“, заяви от своя страна Асен Василев.

И двамата обаче отказаха да назоват името на равноотдалечения си премрие.

"Утре ще говорим за утре“, каза лаконично Атанас Атанасов, който също благодари на гласувалите.

"Трябва да попитате ГЕРБ какво ще правят като победители. Те носят отговорността. Когато излязат окончателните резултати, тогава ще говорим за всичко“, каза Николай Денков.

"Нищо не се е променило, всичко, което има, сме го казали“, допълни той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК