ПИК TV! ППДБ скочи на Борисов: Хвърли за пореден път България под автобуса (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! ППДБ скочи на Борисов: Хвърли за пореден път България под автобуса (ВИДЕО)

185342
на 05.07.2024
ПИК TV! ППДБ скочи на Борисов: Хвърли за пореден път България под автобуса (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разиграва се един панаир. В деня, в който трябваше да бъде избрано редовно правителство, служебното сменя областни управители. Тоест те са знаели, че няма да бъде избрано. Това заяви на брифинг в кулоарите на Народното събрание Стела Николова от ППДБ.

препоръчано

Тя постави въпроса как Севджан Съдкъев, който парламента не освободи от Агенцията за публичните предприятия и контрол, е назначен за областен управител. Той четири часа работи в Агенцията и четири в областната управа ли, попита риторично Николова.

По думите й Борисов е изтанцувал умело своя танц. "Щеше да предложи експертен кабинет, а в последния момент без преговори предложи политически и така за пореден път хвърли България под автобуса", заключи тя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК