ПИК TV! Тошко Йорданов: Денков е по-смотан от Кирил Петков (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV! Тошко Йорданов: Денков е по-смотан от Кирил Петков (ВИДЕО)

490495
на 04.10.2023
ПИК TV! Тошко Йорданов: Денков е по-смотан от Кирил Петков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това правителство за нас е безсмислено още от начина, по който се създаде. С унищожаването на енергийния сектор в България то вреди много. Без да броим, че и краде много. Това заяви пред журналисти в Народното събрание председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

препоръчано

"Денков след вчера, мисля, че първо е по-добре да ходи да пита Делян Пеевски дали може да се обажда. След като 8 часа г-н Пеевски диктуваше, а той записваше с химикалката и от време на време казваше "мъц-мъц", "миг-миг". Той не е премиер. Заслужава оставка, защото не изпълнява функциите на премиер", каза още Йорданов.

"Той е гражданин от друг човек, поставен от един по-голям от него, във всякакъв смисъл, и изпълнява нареждания. Вчера хаштаг "КОЙ" изпълняваше нареждания какво да има в това споразумение", разкри председателят на парламентарната група на ИТН.

"Той е излишен като премиер, Съжалявам, но е по-смотан дори от Кирил Петков, което е много сложно да се случи", заключи сценаристът на Слави.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК