ПИК TV: Явор Божанков обяви своята версия за скандала в парламента, а от "Възраждане"... (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV: Явор Божанков обяви своята версия за скандала в парламента, а от "Възраждане"... (ВИДЕО)

135299
на 08.08.2024
ПИК TV: Явор Божанков обяви своята версия за скандала в парламента, а от Възраждане... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Недопустимо за една държавна институция физическо насилие. Каквито и да са позициите на един народен представител, както и да гласува, никой няма право да проявява агресия срещу когото и да е. Ако това може да се случи срещу народен представител, то може да се случи срещу всеки човек. Това каза депутатът от ППДБ Явор Божанков, след като народен избраник от "Възраждане" му скочи на бой.

препоръчано

Качих видеото за да види обществото какви са "Възраждане" и ако тези хора получат достъп до власт, в каква обстановка бихме живели, допълни той.

Няма предистория случката, тя е в коридора, ползваме един и същи коридор, колегата мина и ме нарече с обидна квалификация. Законът, който беше приет вчера, казахме, че целта е да се насажда омраза. Това очаква България, ако те управляват, смята народният избраник от ППДБ.

Нека напомня, че колегите от Възраждане, редовно казват, че ще отиде някой в Белене и ще чука камъни там. Не знам какво ги привлича Белене. Няма да оставим това без реакция. "Възраждане" няма да постигнат целта си с плашене и притискане и да забранят на някого да говорят. Това в нормална европейска държава в 2024 г. не може да се случва, заявява Божанков. 

Според разкази на присъстващи на случката Божанков е влязъл в мъжката тоалетна, докато там са били хора от "Възраждане" и той им е говорил така, че е предизвикал конфликт, отправил е провокация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК