ПИК TV - Социалистът Иван Иванов: ГЕРБ ще направят необходимото, за да опорочат изборния процес

ЧАС ПИК

ПИК TV - Социалистът Иван Иванов: ГЕРБ ще направят необходимото, за да опорочат изборния процес

17104
на 07.05.2021
ПИК TV - Социалистът Иван Иванов: ГЕРБ ще направят необходимото, за да опорочат изборния процес
Автор:   ПИК

ГЕРБ ще направят необходимото, за да опорочат изборния процес. Това каза пред журналисти Иван Иванов от БСП след допълнителните консултации за излъчване на председател на ЦИК.

препоръчано

„Беше излишно днес да се събираме, но в отговор на направените изявления от г-н Борисов за оттеглянето на г-н Ципов, което считаме като опит за саботиране на изборния процес и даване на тон за предстоящото им поведение в предсрочните избори, днес трябваше да се избере председател на ЦИК. Разбира се, ние имаме своите възражения срещу председателството на ГЕРБ още първия път. В тази връзка подкрепихме председателя на „Има такъв народ“, коментира Иванов.

По думите му предложението на ГЕРБ е деструктивно – веднъж да предложат, след това да оттеглят своята кандидатура. „Те заявиха, че ще спазват това свое поведение в пленарна зала при приемането на закона за неглижиране на правилата, разписани в закона. Очакваме ЦИК да извърши всички необходими действия да се спази закона и да се приложи, за да се проведат честни избори. Сигурен съм, че ГЕРБ ще направят необходимото, за да опорочат изборния процес. Ние подкрепихме кандидата на „Има такъв народ“ и очакваме ЦИК да спазва и прилага закона такъв, какъвто е написан“, каза още той.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това