ГОРЕЩО
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия получи съкрушителна победа, Румъния се събуди
СКАНДАЛ! ППДБ се прегръща с "Възраждане" - готвят прокремълски кабинет начело със Силви Кирилов
Хекимян разобличи кмета на София: Не свърши никаква работа, но стегна куфарите за Сингапур и Виетнам! Bon voyage, Терзиев!
БСП търси изход от парламентарната криза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1/2 пакетче масло
1 пакетче крема сирене
сол
черен пипер (млян и на зърна)
морков
пера от лук
суха чушка
Начин на приготвяне:
Яйцата се разполовяват и всички жълтъци се намачкват със сиренето и маслото, малко сол и черен пипер. От готовата смес се правят по-малки и по-големи топчета (за глава и тяло на пиленцето). Оформяме ги в белтъците и слагаме черен пипер за очи; морков за човка; пера от лук за крила и суха чушка за гребенче.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018