ГОРЕЩО
Виктор Димчев за идващата 2026-а: Цената на безхаберието на розовите и копейките ще донесе само нестабилност, бедност и още от манджата, която ядем под управлението на юмрука на Радев от 2020 насам
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
НОВО 20: бТВ отрече Цънцарова да е уволнена
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
МРЕЖАТА ГЪРМИ за уволнението на Цънцарова: Браво, бТВ! Мария е партиен журналист на ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1/2 пакетче масло
1 пакетче крема сирене
сол
черен пипер (млян и на зърна)
морков
пера от лук
суха чушка
Начин на приготвяне:
Яйцата се разполовяват и всички жълтъци се намачкват със сиренето и маслото, малко сол и черен пипер. От готовата смес се правят по-малки и по-големи топчета (за глава и тяло на пиленцето). Оформяме ги в белтъците и слагаме черен пипер за очи; морков за човка; пера от лук за крила и суха чушка за гребенче.
Сладкиш със сини сливи
414223
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336088
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97451
на 26.02.2019
Джолан в питка
147885
на 05.06.2018


