ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
София Митрева, Петрич
препоръчано
Необходими продукти:
около 600 г парти бутчета (5-6 бр.)
4-5 с.л. олио
5-6 с.л. галета
1 с.л. смлени орехи
1 ч.л. чесън на прах
сол на вкус
2-3 щипки червен пипер
100 г сирене
1 плик за печене
Начин на приготвяне:
Смесваме в метален съд олиото с чесъна и загряваме на котлона. По този начин ще се смесят ароматите по-добре! Смесваме галета, сол, червен пипер, сирене, орехи в една купичка. Овалваме бутчетата едно по едно. Подреждаме в плика за печене. Приготвя се за около 30-35 мин. Страхотно е на вкус, хваща хрупкава коричка и месцето става като мариновано!
Сладкиш със сини сливи
379262
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018