ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
София Митрева, Петрич
препоръчано
Необходими продукти:
около 600 г парти бутчета (5-6 бр.)
4-5 с.л. олио
5-6 с.л. галета
1 с.л. смлени орехи
1 ч.л. чесън на прах
сол на вкус
2-3 щипки червен пипер
100 г сирене
1 плик за печене
Начин на приготвяне:
Смесваме в метален съд олиото с чесъна и загряваме на котлона. По този начин ще се смесят ароматите по-добре! Смесваме галета, сол, червен пипер, сирене, орехи в една купичка. Овалваме бутчетата едно по едно. Подреждаме в плика за печене. Приготвя се за около 30-35 мин. Страхотно е на вкус, хваща хрупкава коричка и месцето става като мариновано!
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


