ГОРЕЩО
Жестоко убийство в село Прелез, извършителят е задържан
ПРАХ ЗА ОЧИТЕ: Кой плати метежа? DJ Асена НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА или ЛЪЖЕ за финансирането на протеста
Делян Пеевски: Заради политически чадър от ППДБ, СРС пусна на свобода директора, обвинен в незаконно заснемане на видеа от ученически тоалетни
Атанас Зафиров: Не се срамуваме за участието си в това правителство
Новите избори - дни преди Цветница
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Ирина Андреева, Тетевен
препоръчано
Необходими продукти:
500 грама пилешко филе без кожа
500 грама бекон
босилек
розмарин
зехтин
сол
черен пипер
дървени шишчета среден размер
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото филе на кубчета - около 1,5 см. Поръсваме отвсякъде със сол, черен пипер, босилек и розмарин.
Заливаме с малко зехтин и държим на хладно 30 мин.
Нарязваме бекона на тънки ленти. Всяко парче пилешко месо се завива с лента бекон и се забожда веднага на шишчето (4 броя на шиш). Пече се от двете страни на грил или скара.
Поднасяме със салата по желание.
Сладкиш със сини сливи
414742
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336138
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97451
на 26.02.2019
Джолан в питка
147913
на 05.06.2018


