ГОРЕЩО
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия получи съкрушителна победа, Румъния се събуди
СКАНДАЛ! ППДБ се прегръща с "Възраждане" - готвят прокремълски кабинет начело със Силви Кирилов
Хекимян разобличи кмета на София: Не свърши никаква работа, но стегна куфарите за Сингапур и Виетнам! Bon voyage, Терзиев!
БСП търси изход от парламентарната криза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Ирина Андреева, Тетевен
препоръчано
Необходими продукти:
500 грама пилешко филе без кожа
500 грама бекон
босилек
розмарин
зехтин
сол
черен пипер
дървени шишчета среден размер
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото филе на кубчета - около 1,5 см. Поръсваме отвсякъде със сол, черен пипер, босилек и розмарин.
Заливаме с малко зехтин и държим на хладно 30 мин.
Нарязваме бекона на тънки ленти. Всяко парче пилешко месо се завива с лента бекон и се забожда веднага на шишчето (4 броя на шиш). Пече се от двете страни на грил или скара.
Поднасяме със салата по желание.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018