ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов: Само 1-2% от хората в Европа гласуват с машини. Те ли са идиоти, ние ли сме идиотите?
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Станка Василева, Каблешково
препоръчано
Необходими продукти:
400 г пилешко филе
200 г тънки резенчета бекон
млян черен пипер
2 скилидки чесън
4-5 с.л. соев сос
3-4 стръка магданоз
1 лимон
сол
Начин на приготвяне:
Нарязаното на кубчета пилешко филе се маринова за 1 час в смес от соевия сос, счукания чесън, сол и черен пипер. След това всяко парченце се увива в бекон и се нанизва на шишче, пече се на скара.
Готовите шишчета се поръсват с магданоз и се гарнират с лимон.
Сладкиш със сини сливи
412970
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97413
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


