ГОРЕЩО
Писателят Милен Русков ИЗРИГНА срещу Цънцарова: Капитализъм и уволнения! Пропагандата не е стока, не струва нищо
Виктор Димчев за идващата 2026-а: Цената на безхаберието на розовите и копейките ще донесе само нестабилност, бедност и още от манджата, която ядем под управлението на юмрука на Радев от 2020 насам
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
НОВО 20: бТВ отрече Цънцарова да е уволнена
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Виктория Румянцева, Гоце Делчев
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 порции
1 кг пилешко месо
300 г
пиперки
200 г сирене
60 г краве
масло
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Пилето се сварява в подсолена вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се нарязва на дребни парченца (по 5-6 за порция). Пиперките се изпичат, обелват се и леко се задушават в част от сгорещеното масло. Сиренето се натрошава. Пиперките се разстилат в подходящ съд, върху тях се поставят парченца месо, покриват се със сиренето, отгоре се слагат парченца месо и останалото масло. Ястието се запича леко във фурна и се поръсва с нарязан на ситно магданоз. Сервира се с гарнитура от картофи.
Сладкиш със сини сливи
414266
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336088
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97451
на 26.02.2019
Джолан в питка
147885
на 05.06.2018


