ГОРЕЩО
Нинова с ДИАГНОЗА за Радев: Част от статуквото е, а се прави на алтернатива
Плевнелиев отново ЗАХАПА Радев за авторитарните му амбиции и за агентите на ДС зад гърба му. После се похвали, че...
ВЕЧНА ЛЮБОВ: Асен Василев неразделен с охранителя от показанията на Петя Банкова - вреди го отново на служба в парламента
Нидал Алгафари хвърли БОМБА: Борисов и Атанасов са се спазарили, правителство ще има
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Виктория Румянцева, Гоце Делчев
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 порции
1 кг пилешко месо
300 г
пиперки
200 г сирене
60 г краве
масло
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Пилето се сварява в подсолена вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се нарязва на дребни парченца (по 5-6 за порция). Пиперките се изпичат, обелват се и леко се задушават в част от сгорещеното масло. Сиренето се натрошава. Пиперките се разстилат в подходящ съд, върху тях се поставят парченца месо, покриват се със сиренето, отгоре се слагат парченца месо и останалото масло. Ястието се запича леко във фурна и се поръсва с нарязан на ситно магданоз. Сервира се с гарнитура от картофи.
Сладкиш със сини сливи
382325
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322996
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91633
на 26.02.2019
Джолан в питка
140743
на 05.06.2018