Пипнаха Левски в сериозна издънка

Футбол

Пипнаха Левски в сериозна издънка

8478
на 18.09.2023
Пипнаха Левски в сериозна издънка
Автор:   ПИК

Левски е допуснал сериозен гаф и е нарушил правилника на по време отложения мач срещу Пирин, който се проведе на 14 септември.

препоръчано

Сините спечелиха с 2:0, но в електронната система за първенството треньорският щаб е вписал 10 резерви. Това е нарушение на правилника, позволяващ най-много девет състезатели да бъдат на пейката.

Броят на резервите и правото на извършени смени са записани в Член 23, ал. 1 на Наредбата за първенствата и турнирите. Предстои Спортно-техническата комисия да разследва случая, тъй като в случая има грешка не само на Левски, но и на длъжностните лица на футболната централа, присъствали на мача, включително и съдийската бригада.

Действително в протокола на електронната система са записани десет резерви на Левски. Това са Иван Андонов, Виктор Любенов, Андриан Краев, Асен Митков, Илиян Стефанов, Преслав Бачев, Асен Чандъров, Кристиян Йовов, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков.

По всяка вероятност Левски ще бъде санкциониран по Член 36, точка 2, подточка 5 от Дисциплинарния правилник. Той предвижда глоба в размер на 1000 лева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК