Пипнаха сериен обирджия на кафе автомати в Търговище

Крими

Пипнаха сериен обирджия на кафе автомати в Търговище

2698
на 08.04.2021
Пипнаха сериен обирджия на кафе автомати в Търговище
Автор:   ПИК

Мъж на 21 години е бил арестуван в Търговище по подозрение, че е разбил няколко кафе автомати в района и е прибрал оборота им. Арестуваният е осъждан и е стар познайник на полицията по линията на други кражби.

препоръчано

Полицията започнала работа по случая след поредица от жалби за опразване на касичките на кафе автомати в Търговище. Първият сигнал дошъл от собственика на вендинг автомат за кафе на булевард "Трайко Китанчев" в Търговище. Там между 5 вечерта на 29 март и 9 сутринта на другия ден някой разбил съоръжението, собственост на мъж от село Стража и прибрал наличните 15 лева.

Между същата вечер и 9:30 на 30 март, същата съдба споходила и вендинг автомат във фирма в Търговище. Крадецът успял обаче само да повреди ключалката.

Между 19:30 на 1 април и 8 часа на 2 април бил атакуван апарат отново в Търговище. Оттам не били откраднати пари, но щетите по апарата, удрян с твърд предмет, били за 170 лева.

На 2 срещу 3 април бил откраднат целия оборот - общо 5 лева на друг автомат. 

За по-малко от седмица полицаите успели да влязат в следите на нападателя и на 7 април в управлението в Търговище бил докаран 21-годишен от село Бистра.

Сподели:
Бомба x
Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 231
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това