Пирати нападнаха кораб южно от йеменския град Нищун

Африка

Пирати нападнаха кораб южно от йеменския град Нищун

8044
на 29.04.2023
Пирати нападнаха кораб южно от йеменския град Нищун
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Агенцията за морски търговски операции на Великобритания е получила сигнали за плавателен съд, срещу който се извършва нападение южно от крайбрежния град Нищун в Йемен, съобщава БТА.

препоръчано

Агенцията каза, че съдът е бил обстрелян, както и че са засечени три лодки, всяка с трима или четирима души на борда. Тя не съобщи повече подробности, но в последните години няколко плавателни съда бяха нападнати около бреговете на Йемен.

Страната вече осем години е разкъсвана от военен конфликт между подкрепяните от Иран бунтовници хуси и военна коалиция, водена от Саудитска Арабия, която защитава международно признатото правителство на Йемен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК