Пирати нападнаха танкер край Малайзия

СВЕТЪТ ДНЕС

Пирати нападнаха танкер край Малайзия

5154
на 06.06.2015
Пирати нападнаха танкер край Малайзия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пирати са атакували малайзийски танкер в източното крайбрежие на страната, пише електронният вестник Star. Никой от 18-членния екипаж на борда на плавателния съд не е пострадал. 
Групата въоръжени лица са нападнали танкера, променили са курса му на движение и са източили на друг кораб нефта, превозван от малайзийския плавателен съд. След като са унищожили средствата за връзка, пиратите са напуснали танкера, задигайки личните вещи на екипажа. Службата за брегова охрана на Индонезия е била информирана за инцидента, но до този момент няма резултати от издирването на извършителите на кражбата.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК