Писателят Христо Стоянов: Когато една жена мълчи в спалнята, тя задължително крещи на партийни събрания

Акценти

Писателят Христо Стоянов: Когато една жена мълчи в спалнята, тя задължително крещи на партийни събрания

217540
на 14.04.2021
Писателят Христо Стоянов: Когато една жена мълчи в спалнята, тя задължително крещи на партийни събрания
Автор:   ПИК

Сложните кандърми за всякакви партийни коалиции и първите самостоятелни изяви на дамите в новия ни парламент са повод за шеги и коментари в социалните мрежи. Напънът на "новите-стари" Манолова, Дончева, Капон да развеят политическия байрак е смешен. "Капак" на всичко стана и преместването на депутатите в старата зала на Народното събрание.

препоръчано

Ето какво написа по този повод писателят Христо Стоянов: 

ЗАЯВКА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ
Надделяването в спора за това, къде да заседава Парламентът - в старата сграда, или в бившия партиен дом е нищо повече от заявка, от знак, че нововлезлите (да не казвам новоизлюпените) депутати са станали такива, за да си мерят онези работи. (Само да им напомня, че Парламентът освен за мишена за мерене с яйца и домати е и символ на Парламентарната република. И не можеш да си го прехвърляш от единия крачол в другия...)

Та новите депутати първи си ги размятаха като аргумент пред камерите обяснявайки, че вече са претърпели, не случайно казвам ПРЕТЪРПЕЛИ, първа победа над ГЕРБ. Защото не се знае като печелиш какво губиш в случая. Явно още не са осъзнали, че са депутати и продължават безсмислените си протести отвън. Нещо като слон в стъкларски магазин. Нещо като партизанин на бал при английската кралица. По нещо напомнят на Хрушчов, тропайки с обувка по катедрата в ООН.

Аз не съм антикомунист. Но комунистите ме направиха такъв. Поне предишните комунисти имитираха някаква идеология, докато "дамите лидери" в новия Парламент не знаят на кой Бог се кланят и заради това го правят непрекъснато. Вероятно не знаят един прост исторически постулат обаче, а, именно - половината на поклона е надупване. И в зависимост от обслужвания персонал можеш да се окажеш добре "обслужен", докато се врат там, където атовете се ритат...

Физическите прилики само са отражение на духовното състояние на дамите. Румен Петков отблизо познава манталитета и порядките в спалните на подобни лидерки и, както се усеща, не нарушава дори той тишината от партийните им спални.

Не зная колко тестостерон са побрали между бедрата си въпросните лидерки, но можеха да го използват по предназначение. Но от всичко това може да се стигне до извода, че когато една жена мълчи в спалнята, тя задължително крещи на партийни събрания. И, така.

Премествайки Парламента обратно в старата сграда не е свършена работа. Това е продължаване на заяждането. Но влизайки в тон с тях един "мужкарац", както се пее в родината на турбофолка, просто показа, че и тестостеронът може да е от силикон...

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 280
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това