Вход
София
Времето в София 10 o C

Писателят Христо Стоянов сравни със земята Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте? Превърнахте парламента не в тоалетна - в кенеф. Моля ви - сиктир от България!

Писателят Христо Стоянов сравни със земята Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте? Превърнахте парламента не в тоалетна - в кенеф. Моля ви - сиктир от България!

на 16.09.2020
197246
0
Писателят Христо Стоянов сравни със земята Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте? Превърнахте парламента не в тоалетна - в кенеф. Моля ви - сиктир от България!
Автор: ПИК
16.09.2020
0
197246

Поредният цирк, който разиграха "майките" на Мая Манолова в новата сграда на Народното събрание, предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. По-рано днес майките влязоха в парламента с абсурдното настояване тоалетната да бъде използвана от дете с увреждания. Отказът на охраната предизвика очевидно режисирания "отговор" на активистките, които малко по-късно заявиха, че няма да напуснат сградата, докато правителството не подаде оставка. Към тях се присъедини и бившият омбудсман Мая Манолова, която твърдеше, че е трябвало да присъства на заседание на енергийната комисия.

Писателят Христо Стоянов сравни със земята манипулаторката Манолова и заяви във Фейсбук: 

Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт. Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи... Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в главата на Мая Манолова. В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли са уроди.

Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?. .. Не било допуснато детето до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната е в отсрещната сграда на Президентството - използвайте я... Вярно е, че превърнахте Парламента в то..., пардон, не в тоалетна - в кенеф. Замеряхте го с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му... Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите Държавата. С недъгавите деца напред - това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили - за да извлечете някаква полза от тях. Да извлечете келепир от тези деца... Ако, не дай си, Боже, влезете в Парламента по легален начин с това ли ще се занимавате - дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил... Едва ли такива като вас с такъв манталитет ще използват Народното събрание по предназначение - т.е., със законодателство...

Хайде, време е да си ходите. И, ако може, махнете се от живота ми - поне от моя. Аз оставам в България. Вие не сте за тук - друг морал са оставили дедите ми - уважение на закона, уважение на деца и възрастни... Моля ви - сиктир от България...

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33297
архив

Мъж е при врачка.

Тя:

- До 50 години ще страдаш от безпаричие.

Той:

- А след това?

Тя:

- След това ще свикнеш

x
САМО В ПИК TV: Моделка на Божков роди тайно от софийски топ ерген
x
Социолози определиха идеалната възраст за щастлив брак
x