Питбул нападна полицай в Стара Загора

ЧАС ПИК

Питбул нападна полицай в Стара Загора

7874
на 20.08.2015
Питбул нападна полицай в Стара Загора
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Питбул е нападнал полицейски служител при акция за задържането на собственика му, съобщиха от ОД на МВР във Велико Търново.

препоръчано

Инцидентът е станал вчера около 15:30 ч., когато служители на криминалния сектор към Районното полицейско управление извършват проверка в жилището на криминално проявения П.Н. /21 г. /от областния град. При проверката мъжът е оказал съпротива и се е опитал да избяга като изхвърлил полиетиленов плик, съдържащ канабис с тегло 11 грама.

При задържането П.Н. насъсква воденото от него куче порода питбул, което напада полицейските служители, уточняват от полицията. Пострадал е един полицейски инспектор. Кучето е било упоено и предадено във ветеринарна лаборатория. В жилището е намерен канабис с тегло 21 грама.

Мъжът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство за държане на нарокотични вещества и за причиняване на телесна повреда на полицай. Лицето е осъждано за притежание на наркотици, кражби, телесна повреда. Последната присъда е от април тази година на Районен съд - Ботевград за извършено хулиганство, за което наказанието е било пробация в едногодишен срок.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК