Пияна шофьорка обърна мощната си кола край Бяла Слатина

Инциденти

Пияна шофьорка обърна мощната си кола край Бяла Слатина

27354
на 11.08.2024
Пияна шофьорка обърна мощната си кола край Бяла Слатина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пияна шофьорка самокатастрофира край Бяла Слатина.

препоръчано

Две жени пострадаха при катастрофа край Бяла Слатина, съобщиха от Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи във Враца. Инцидентът е станал на пътя между Бяла Слатина и Търнак. Заради движение с несъобразена скорост е самокатастрофирал мощен лек автомобил. При катастрофата са пострадали водачката на колата и спътничката й, които са получили охлузни рани. Пробата с дрегер на шофьорката отчела наличието на алкохол от над 1.2 промила. Нарушителката е отказала да даде кръвна проба, но не е задържана поради медицински причини.

Съставен й е акт и е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК