ГОРЕЩО
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
Кирил Петков се опита да подкопае етническия мир в България
Шефът на СДВР с ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ: Агитки и локали вандалстват в София след протеста, над 40 са задържаните (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО Нов опит за метеж в София след протеста на ППДБ - маскирани хвърлят бомбички, обръщат контейнери и заплашват случайни минувачи
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 200 г течен шоколад, 1 1/2 пакет натрошени обикновени бисквити (около 300 г), 2 с.л. ликьор, коняк или уиски, 125г масло, 50 г орехи, 2 малки пакетчета кокосови стърготини, 5-6 с.л. какао.
препоръчано
Начин на приготвяне: Шоколадът и маслото се затоплят и разбъркват докато стане гладка смес. Към тази смес се добавят останалите продукти. Получената консистенция се оставя за малко във фризер, за да се стегне. После се разпределя с чаена лъжичка в силиконови форми за бонбони и се оставя в хладилник за няколко часа. Бонбоните се декорират преди поднасяне.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1788990
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1291107
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
660307
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1512316
на 04.10.2021


