ГОРЕЩО
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
СМУТ НА Д2: Военно-полицейският екипаж на Радев е в тотален стрес. Не е лошо за Нова година чичко Румен да си отпочине в някоя резиденция на Ердоган - като царска особа. Плащаме ние, българите
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
Времето полудя! Проф. Георги Рачев с ЛОША ПРОГНОЗА пред ПИК TV - ще видим сняг за Коледа през крив макарон (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
200 г течен шоколад, 1 1/2 пакет натрошени обикновени бисквити (около 300 г), 2 с.л. ликьор, коняк или уиски, 125г масло, 50 г орехи, 2 малки пакетчета кокосови стърготини, 5-6 с.л. какао.
Начин на приготвяне:
Шоколадът и маслото се затоплят и разбъркват докато стане гладка смес. Към тази смес се добавят останалите продукти. Получената консистенция се оставя за малко във фризер, за да се стегне.
После се разпределя с чаена лъжичка в силиконови форми за бонбони и се оставя в хладилник за няколко часа.
Бонбоните се декорират преди поднасяне.
Сладкиш със сини сливи
411194
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147685
на 05.06.2018


