Пияни организираха масов бой с брадви

ЧАС ПИК

Пияни организираха масов бой с брадви

6481
на 24.03.2014
Пияни организираха масов бой с брадви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Десет мъртвопияни мъже се нахвърлиха един срещу друг в масов бой с брадви след 7-часов запой в кръчма в кв. "Казичене" в София, пише "Телеграф".

препоръчано

Още към обяд участниците в мелето седнали да се почерпят в заведението на площада по случай Тодоровден, който се отбелязва по стар стил на 22 март. Малко след 19:00 часа след десетки наздравици между двама мъже от компанията се заформил спор. Внезапно единият станал от стола си и тръгнал към дома си. След известно време се върнал с няколко брадви в ръце. От персонала на кръчмата не му позволили да влезе, затова всички от компанията излезли навън. Въоръженият мъж раздал брадвите на солидно почерпените си комшии, оставил една за себе си и се нахвърлил върху мъжа, с който по-рано се карал. Свидетели на скандала позвънили на тел. 112. Към мястото веднага тръгнали екипи на полицията и Бърза помощ.

Когато всички се поуспокоили станало ясно, че има двама сериозно пострадали. те са откарани в "Пирогов" в тежки травми по главите и прорезни рани. Няма опасност за живота им.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК