Пиян младеж задържан заради арогантно поведение към полицаи в Пловдив, плашил ги с арест

Крими

Пиян младеж задържан заради арогантно поведение към полицаи в Пловдив, плашил ги с арест

14937
на 09.09.2024
Пиян младеж задържан заради арогантно поведение към полицаи в Пловдив, плашил ги с арест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян младеж попадна в ареста заради неприличното си поведение.

препоръчано

Грозните сцени се разиграли след 21 часа в четвъртък, на ул. “Капитан Райчо" в Пловдив. На пейка там седяли мъж и съпругата му. Седящи на съседна пейка мъже употребявали алкохол и се държали неприлично. След подаден сигнал на място пристигнал полицейски патрул. При вида на патрулка пияните мъже започнали да обиждат полицейските служители, както и да ги заплашват, че утре ще бъдат уволнени.

Било е задържано едно лице, което заявило, че братовчед му е депутат и с тях свършено, е записано в акта за констатирана хулиганска проява. 

Пред съда обяснил, че не се признава за виновен. Заявил, че е срещнал приятели, с които пил бира, както и че пристигнали полицаи и бил откаран с белезници в Четвърто районно. Отрича да се е държал арогантно, както и да е обиждал някого, пише "Марица".

В крайна сметка съдът преценил, че липсват по делото безспорни доказателства за извършената проява. Освен това, при съставянето на акта не са били посочени имената на полицейските служители, които били на мястото, както и в пълнота имената на свидетелите - мъж и съпругата му. 

Така младежът е признат за невинен. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК