Пиян си запали къщата в Шумен

Инциденти

Пиян си запали къщата в Шумен

11840
на 06.10.2023
Пиян си запали къщата в Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

40 квадратни метра покривна конструкция и мебели са изгорели при пожар в къща на улица “Пета“ в Шумен, съобщават от полицията. 

препоръчано

Произшествието е станало вчера малко преди 15 часа. На място пристигналите огнеборци заварили пиян мъж, който обитава къщата. По данни на очевидци, пожарът е предизвикан от него. 

Огънят е погасен от два екипа с помощта на 17 тона вода. Спасени са две къщи. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство за пожар, причинен по непредпазливост.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК