Плаващ нощен клуб потъна в река Сава в Белград, десетки са се озовали в ледените й води

Балкани

Плаващ нощен клуб потъна в река Сава в Белград, десетки са се озовали в ледените й води

22593
на 24.12.2023
Плаващ нощен клуб потъна в река Сава в Белград, десетки са се озовали в ледените й води
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Популярният нощен клуб Kartel в сръбската столица Белград е потънал в нощта срещу неделя, 24 декември, след като охраната се е опитала да изведе клиенти от заведението, съобщава местното издание Blic, цитиран от "Фокус".

препоръчано

В разположения на понтон нощен клуб е изнасял концерт известен рапър. Охраната е започнала да извежда част от посетителите, като на моста, свързващ понтона с брега, са възникнали безредици. В резултат мостът е рухнал, като впоследствие нощният клуб се е оказал под вода.

Според очевидец във водата са паднали около стотина души. Белградските спасителни служби обаче твърдят, че са помогнали на около 30 посетители, които са били на понтона и на моста по време на срутването.

Причините за потъването на клуба не са посочени, но вероятно се дължи на големия брой хора, които са претоварили конструкцията.

Инцидентът не е първия по рода си. На 31 декември миналата година заради прекалено голям брой хора на платформа във водите на Сава потъна нощният клуб Freestyler. При инцидента пострада една жена.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК