Пламен Стайков се завръща в рали шампионата

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Пламен Стайков се завръща в рали шампионата

5993
на 25.06.2015
Пламен Стайков се завръща в рали шампионата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рали шампионът за миналата година Пламен Стайков и навигатора му Рафи Кадир (Mitsubishi Lancer Evo 9) ще се завърнат за втория кръг от рали шампионата, който ще се проведе по прословутия маршрут "Твърдица-Елена".

препоръчано

Първия кръг, който пилотът на Евроком Рали Тим пропусна се проведе във Варна и бе спечелен от Тодор Славов и навигаторът му Георги Стойков (Renault Clio), втори в морската ни столица останаха Игнат Исаев и Милен Илиев (Mitsubishi Lancer), а трети в класирането се нареди екипа на ART Racing Йордан Атанасов и Димитър Спасов (Skoda Fabia WRC).

"Подготовката за състезанието върви по план. За сега нямаме проблеми и единственото, което може да ни изненада, е времето", заяви Пламен преди състезанието. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК