Пламна Шекер махала в Пловдив, местните пречат на пожарникарите - пукат им маркучите

ГОРЕЩО

Пламна Шекер махала в Пловдив, местните пречат на пожарникарите - пукат им маркучите

20249
на 25.07.2021
Пламна Шекер махала в Пловдив, местните пречат на пожарникарите - пукат им маркучите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Горяща къща в Шекер махала в Пловдив вдигна на крак пожарна и полиция. Сигналът за стихията е получен малко след 13 часа днес, съобщиха от пожарната служба в града под тепетата. 

препоръчано

Пристигналите три екипа поискали подкрепа от колеги, тъй като огънят, който тръгнал от улица "Лобелия" 6, бързо започнал да се разпространява по покривите на долепените една до друга къщи, а жителите на квартала пречели на пожарогасенето.

Към място на произшествието били насочени още три екипа от различни пожарни служби, разказва "Марица". Изгорели са четири къщи.

Жителите на квартала  затруднили работата на огнеборците, започвайки да откачват построените съединителни линии за пожарогасене, пукайки и шланговете.

Наложило се е да бъде поискано съдействие от патрулни коли на полицията, които да подпомогнат с охрана работата на огнеборците. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК