Планира се среща между Путин и Ердоган в Казахстан

Европа

Планира се среща между Путин и Ердоган в Казахстан

19461
на 25.06.2024
Планира се среща между Путин и Ердоган в Казахстан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на външните работи на Турция Хакан Фидан разкри планове за важна среща между турския президент Реджеп Тайип Ердоган и руския президент Владимир Путин.

препоръчано

Предвижда се дискусията на високо ниво да се проведе в Казахстан, съобщи Фидан в интервю за "Habertürk".

Тази предстояща среща между Ердоган и Путин в Казахстан бележи забележително събитие в международните отношения, демонстрирайки продължаващия диалог между Турция и Русия.

"Турският президент Реджеп Тайип Ердоган очаква да проведе разговори с руския президент Владимир Путин в кулоарите на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) на 3-4 юли в Астана. Дневният ред на преговорите между двамата лидери ще включва ситуацията в Украйна. двустранни въпроси, по-специално изграждането на газов хъб в Турция", заяви Фидан, цитиран от "Фокус".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК