Вход
София
Времето в София 0 o C

Плащах си данъците, искам по-висока пенсия

Плащах си данъците, искам по-висока пенсия

на 19.11.2019
130813
51
Плащах си данъците, искам по-висока пенсия
Автор: "Ретро"
19.11.2019
51
130813

След доста години управляващите в НС започнали разглеждане на нов законопроект за социална помощ на възрастните хора. Държавата започнала да мисли за възрастните и включва различни механизми за подобряване на живота им. За съжаление, това, което държавата иска да покаже, е, че „материалната подкрепа на възрастните хора е съвършено нов инструмент не по линия на пенсиите, а по линия на социалното подпомагане и диференциране правилно нуждите на пенсионерите”.

Управляващите години наред не можеха да разберат една основна истина – че ако осъвременят всички пенсии спрямо средната заплата в страната, примерно за 2019 г., и те станат достатъчни за един достоен живот на старини, на възрастните хора не им трябват никакви механизми за подобряване на живота им. Пенсиите в България отдавна се знае, че са най-ниските в ЕС, по-ниски дори и от страни извън ЕС. Ако моята пенсия е достатъчна за непрекъснато повишаващите се цени на всичко в България спрямо това, което съм дала на държавата като данъци през трудовия ми стаж, аз сама ще си определям механизмите за подобряване на живота си.

Учудващо е, че отново се мисли за защита правата и интересите на пенсионерите с най-ниските пенсии и само за тях е допълнителното материално стимулиране от държавата. Това бил „първият закон”, който дава множество възможности на пенсионерите, но само за тези с най-ниските пенсии ли, или за всички пенсионери? Не се ли научиха тези управляващи, че социалното подпомагане се осъществява твърде съмнително и неправилно и повече към определени групи от обществото. Пенсиите, по-високи от минималните, ще станат по-ниски от минималните при този приет механизъм, както се вдигнаха минималните пенсии с 25% през 2018 г., а другите - с 5%.

Така че най-добре да се вдигнат всички пенсии и ще отпадне нуждата от каквото и да е социално подпомагане.

 

В. Александрова, София

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
Когато сте получавали заплата от 120 лв. и получавате пенсия 240 лв. не е възможно да Ви бъде друго битието.
2
МААА , ТИМОЖ ДА СИ ПЛАТАЛА ДАНАЦИ ,АМА ДОО -МАЛКО . ИДОЛА ТИ ТОШО С ПЕНС. ФОНД ПРАНЕШЕ ГЛУПОСТИ
3
Обяснете на всички българи защо след увеличението на минималната пенсия не преизчислихте и всички останали нагоре пенсии?!Това беше пред изборното обещание на лидера на В"М"Р"О! И още нещо.Защо след като не изпълнихте пред изборното си обещание сега пак правите същото?!Повдигате минималната пенсия на 250 лева без да преизчислите останалите пенсии със същия процент.Изкривихте пенсионния модел.ЗАЩО?!КОГА ЩЕ СЕ АКТУАЛИЗИРАТ-ОСЪВРЕМЕНЯТ ВСИЧКИ СТАРИ ПЕНСИИ КАТО СЕ ПРЕИЗЧИСЛЯТ СЪС СРЕДНО ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОХОД ЗА 2018 ГОДИНА?!ДО КОГА ЩЕ ОБРИЧАТЕ СТАРИТЕ ХОРА С ТРУДОВ СТАЖ 40 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА.ЗАЩО Е ТОЗИ ГЕНОЦИД.НАРОДА ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ С ОТРИЦАТЕЛНИ Я СИ ВОТ.ТОВА ЩЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
4
Пълна дискриминация!
5
Вземат от големите пенсии и дават на мързеливците с ниските пенсии. Че и по празниците , пак им дават!
6
До 1 : С тия 120 лева можеха да се купят 4000 билета за градския транспорт...
7
КОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ -ЗАЩО САМО МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ. КОГА ЩЕ АКТУАЛИЗИРАТЕ ВСИЧКИ СЪС СРЕДНОМЕСЕЧНИЯ ДОХОД ЗА 2018 или по правилно ЗА 2019г. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ НА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ ДА ПЛАТИТЕ И КОЛЕДНИ ДОБАВКИ . В ОЧИТЕ ВИ ТОЛКОВА ЛИ НАИВНИ ИЗГЛЕЖДАМЕ?
8
№ 5 е напълно прав!!! 28 000 пенсионери с таван са всъщност 28 000 пенсионни фондове-всеки от тях издържа от 1 до 2-ма пенсионери.Това нормално ли е??? Давате "добър" пример на младите работещи да не се осиигуряват на 3 000 лв. осиг.доход защото на стари години ще видят дебелия... Нали се сещате какво дебело ще видят...
9
28 000 Х 2 пенсионери е = 56 000 пенсионери-не искам да им давам характеристика относно причините за ниските им пенсии...Да са живи и здрави!!!!!
10
Значи,едни хитреци се осигуряваха на минимума,а останалите пари в джоба, после се пенсионираха и ох,малка пенсията,и сега на същите им се вдигат пенсията,а на другите балами не!
11
странно пенсионери с 1200 се настройват срещу други с 200
12
Само минималната пенсия се презчислява, само някои пенсионери получават коледни и великденски надбавки /министрите да научат граматиката : "раздадохме на пенсиоонеРИТЕ надбавки" е груба или умишлена грешка, подвеждаща и не отговаря на истината /, социалните помощи само за определена "група" от насеулението, безплатни детски градини за същите ... и т.н. За средна пенсия с гордост се приема от правителството сумата от 350 лева ??!! Господа, това е геноцит спрямо по-голямата част от пенсионеРИТЕ !!! "Нема такава пенсия " в друга държава - членка на ЕС !!! Не се ли срамувате - не, по-скоро се гордеете от постигнатото !!! Умря циганката, дето ви фалеше, та се похвалете сами !!!
13
С тези 120 лева заплата,изплащах 5 години младоженски заем за автоматична пералня ,,Татрамат"/с връзки/.30 лева аванс,90лв заплата ,12лева удръжки.Така че това с билетчетата е доста глупав пример.Един руски кютук-телевизор ,,Рубин"-70 кила струваше 1,050 лева и ставаше със записване и ДЕНОНОЩНО чакане пред ЦУМ и идваха хора от Свиленград и Силистра до София за да си го купят.И пак със заем!!!
14
Ни доведе да тези пенсии !
15
отговор на коментар
За съжаление си ужасно прав. И сега има хиляди, които вземат половината си заплата на ръка и след 30 г. примерно, ще ревнат на свой ред за нормална пенсия, но сега тайно плюскат.
16
отговор на коментар
Никак не е странно и не се настройват, а казват истината, защото едни си осигуряват/внасят за пинсия/ върху 1600, 2000, 2600, 3000 примерно, а други върху 400, 600, 800, 1200 заплата. За това е справедливо всеки да си получи като пенсия, това което е внасял през годините стаж !!! Какво осъвременяване на малките пенсии искат ???? Значи тези с големите вноски са будали, че са ги внасяли и на всичкото отгоре и таван на пенсията има....защо ?????
17
Не им ща на политиците /крадците/ подаянията като коледни надбавки и други те им измишльотини на разни сополанковци назначени за финансови министри , на разните бивши и настоящи власт имащи глезльовци софийски. Искам си моята сметната по техните правила пенсия , дето вече 20 години ми я обират всеки месец с тавана. Мръсници !!!!!
18
КОЍТО ЗАПОЧВАШЕ ОТ 5% И СТИГАШЕ 15%.ХОРАТА КОИТО НЯМАХА ИЗБОР ЗА ВНОСКИ,ХОРА С РОДИТЕЛИ НА КОИТО БЯХА ОТНЕТИ ИМОТИТЕ И БЯХА НАТИРЕНИ ПО ФАБРИКИ И ТКЗС-ТА,ХОРА С ПО 30–40 г.ТРУДОВ СТАЖ СТРОИТЕЛИТЕ НА ,КОМУНИЗМА“ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНИТЕ ЖЕРТВИ.ЛУКАНОВ РАЗДАДЕ КУФАРЧЕТАТА,КОСТОВ ИМ РАЗДАДЕ ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ С ПРИВАТИЗАЦИЯТА,СЕГА ИМ ДАДОХА ПО 1200ЛВ. ПЕНСИИ ПОВИШЕНИЕ С ПОЧТИ 50% ЗА ПО ТРИ ГОДИНИ ОСИГОРОВКИ НА МАКСИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА И ПРАВОТО ДА РАБОТЯТ СЛЕД ПЕНСИЯ КАТО УЖ МНОГО ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ И ПОНЯКАКВА СЛУЧАЍНОСТ СА ВСЕ ЛОЯЛНИ БИВШИ КЪМ ЧЕРВЕНИТ.НЕ МОГА ДА ПРИЕМА ДА БЪДАТ УПРЕКВАНИ И НАТИКАНИ В МИЗЕРИЯ ХОРА С ВИШЕ И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ САМО ЗАЩОТО ГИ ПРИНУЖДАВАХА ВЕДНАГА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ И НА ТЯХНО МЯСТО НАЗНАЧАВАХА НАШИ ХОРА С ДВОЍНИ И ТРОЍНИ ЗАПЛАТИ.ТОВА ОСВЕН ,ЧЕ Е ГАВРА И Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ХОРА С ЕДНАКВИ ОБРАЗОЕАНИЕ И СТАЖ С ДВОЍНИ И ТРОЍНИ РАЗЛИКИ В ПЕНСИИТЕ НЕ ПОДЦЕНЯВАЍТЕ ТЕЗИ ЧЕСТНИ И УМОРЕНИ ХОРА КОИТО ИМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА А МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ СМАКСИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ НО ДА ЛЕЖИ НА СЪВЕСТА НА МАНИПОЛАТОРИТЕ.
19
Къде са пенсионните фондове от 1944 г. до 1990 г. ?! За тези до 1944 г. знаем , че са взети ( приватизирани ) от Москва .Парите са били около три милиарда долара - огромна за времето си сума . Къде са парите за пенсии до 1990 г. Ако вземете фиша със заплатата на всеки работещ българин , ще видите , че там пише - Отчисления от заплатата в % ( и в левове ) за пенсионно осигуряване осигуряване . Пенсионерите не ги интересува какви реформи си е правила БКП - БСП , те си искат засуженото , това в което са инвестирали и са плащали всеки месец .
20
във футката им майчина.
21
Крайно време е някой да се сети и премахне това идиотско процентно увеличение на пенсиите .При пенсиониране всеки е получил това което заслужава но след това всички сме само едни пенсионери с равни права . Какво допринася в повече тоя който получава пенсия 1000 лв и при 6 % увеличение получава 60 лв от тоя с 300 лв който получава 18 лв !!! Увеличението на пенсиите трябва да бъде НА КАЛПАК - така както се дават коледни и великденски надбавки но управляващите няма да променят това тъй като техните пенсии няма да бъдат 300 лв !!! Има малоумници които смятат че тия които получават мин пенсия не са работили - за справка аз имам 41 год стаж и получавам 294 лв а жена ми също с 41 год получава мин пенсия !!!
22
отговор на коментар
При 120 лв.заплата, каква сума ви е удържана за осигуровки? ПОМНИТЕ ЛИ? А когато соцкомунистите ви откраднаха пенсионният фонд, ПОМНИТЕ ЛИ? ПОМНИТЕ ЛИ, че пенсиите бяха 6$? Помните ли, че те фалираха, разграбиха и приватизираха държавата с над 100 млрд.$? Със сигурност НЕ, защото късопаметните не помнят! НЕ ПОМНИТЕ СТРАШНОТО МИНАЛО, КОЕТО ФАЛИРА Д-ВАТА, НО ЗНАЕТЕ ДА ИСКАТЕ! Защо не потърсихте отговорност от тези, които ви откраднаха фонда? ОТ КОЙ ФОНД МИСЛИТЕ, ЧЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ ВИ? От осигуровките на работещите, не от вашият фонд, който си присвоиха днешните от БКП/БСП. А вие работехте до 55г., най-силната работоспособна възраст. Поживяхте си славно на гърбът на работещите. Къде бяхте по времето на 3-ната коалиция? Къде бяхте по времето на ОРЕШАРСКИ? Нагли сте до мозъкът на костите си! Искате, само искате, ако сте само вие, ще е добре. Как не си давате сметка, че увеличенията не са само за вас? Наредете се на опашката от искачи. А бюджетът е за цяла Б-Я. Давате ли си сметка, откъде да дойдат тези пари. Със сигурност НЕ, защото никога не сте носили отговорност за бюджета на цялата държава: майки, майчинство, деца, учители, работещите във всички сфери, стриотелство, болници и т.н. През целият си жалък соц живот, сте мислили само за собственият търбух. ПОМНИТЕ ЛИ ПРОТЕСТИ ПРИ БАЙ ВИ ТОШО? А БЕЛЕНЕ? Искате болниците да са държавни, което е предпоставка за наливане от пусто в празно. При всичко държавно куче влачи, диря няма. Как не се срамувате от себе си? Днес младите страдат заради вашето соцкомунистическо безумие. ВИДЯХТЕ СВОБОДА И Я ПРЕВЪРНАХТЕ В СВОБОДИЯ НА ИСКАЧИ САМО ОТ ГЕРБ. През тези 30г., на Луната ли бяхте?
23
нямат нищо общо с пенсията! Може би осигуровките, другарки и другари!
24
отговор на коментар
Язък за хубавото име. Преди 120 лева бяха много пари мойто момче... има няма 1200 сегашни!!!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
това е подигравка с нашите родители . права е жената вдигат миним. пенсия на 250 лв . тоест този който е взимал 249или по малко ще получава 250 , но този който е взимал 251 и нагоре нищо . масово пенсиите са около триста лева за какво да стигнат на един пенсионер .. отново популизъм от банкя
27
отговор на коментар
Да...помним. И помним такива като тебе които денонощтно висяха на магурата и въртяха делавери и лъжеха хората. Та за това имаше и пенсии по 6 $. И такива като тебе обърнаха свободата в анархия. И пак такива като тебе откраднаха пенсионият фонд. След като ги визираш значи си добре запознат. А болници имаше!!! и здравеопазване имаше. Сега са търговски дружества...тържища....борси....битаци ама не и болници.
28
Пенсионерите да да не плюят държавата, ами да прочетат Библията. Там точно е казано кой трябва да издържа възрастните хора. Там за държава и пенсии нищо не пише. Четете Библията!
29
правопропорционално, това е правилно и честно...
30
Klara marinova I Boyko poluzavashe 170 leva v sistemata, a sega??! Bate umna e ninova, nishto ce ne e moqt..
31
отговор на коментар
Точна диагноза на проблемаЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НАРОДЪТ НЕ СЕ НАУЧИ ,ЧЕ ЗА ДА ПОЛУЧ1ИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ.ОМРЪЗНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ КАК СЕ КУЛТИВИРА УСЕЩАНЕТО ,ЧЕ НЯКОЙ ИМ Е ДЛЪЖЕН ДА ДАВА ПАРИ З,АЩОТО ИМАЛИ МАЛКИ ПЕНСИИ.И ПИТАМ ЗАЩО ИМАТ МАЛКИ ПЕНСИИ ?ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ КОЛКО СА ДАЛИ ЗА ОСИГУРОВКИ , КАКВО СА РАБОТИЛИ И КОЛКО СА ПОЛУЧИЛИ ПОД МАСАТА .ГОДИНИ НАРЕД МИ ВСЕМАТ ОТ ПЕНСИЯТА ,ЗА ДА ДАВАТ НА МЪРЗЕЛИВЦИ И ДЕБИЛИ.ПИТАМ ДО КОГА ? В ДЪРЖАВАТА СЕ ТОЛЕРИРА МЪРЗЕЛА ,А НЕ РАБОТАТА .СЕГА ПЪК И СОЦ РАБОТНИЦИ ИСКАТ ПАРИ.САМО,ЧЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА ГИ ПОЛЗВАШ СИ СКЪСВАШ НЕРВИТЕ И ВИЖДАШ КАКЪВ УМСТВЕН БАГАШ НОСЯТ ,ЧАК СРАМ ДА ТЕ ХВАНЕ,НО И ТЕ ИСКАТ .ИСТИНСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ Е УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ПЕНСИЯТА ,КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИШ НА КНИГА,ЗАЩОТО ОТНОВО ЩЕ ТИ Я ДАДАТ НА РАЗНИ Т,Н, БЕДНИ КОИТО ХВЪРЛЯТ ПРЕЗ ТЕРАСИТЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ЦИГАНИТЕ.ИНТЕРЕСНО КАКВА КЪСА ПАМЕТ ИМА ТОЗИ НАРОД .НАЛИ КОМУНИЗМЪТ БЕШЕ НЕЩО МНОГО ХУБАВО ,САМО Ч,Е НЕ ГИПИТАТ ТЕЗИ КОИТО КРЕЩЯТ В ИМЕТО НА НАРОДА НА КОГО ЛУКАНОВ ДАДЕ ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ИМ ФОНДОВЕ?.БЕЗОБРАЗИЕ!
32
отговор на коментар
Какво му е странното. На колко се е усигурявал му се изчислява пенсията.
33
Нямат ли редактори в ТВ"Европа" за да го сиктердосат, че вече стана по-голямо посмешище от "Кауня и мерце-Деската" вместе, разбираш ли... Излага се пред зрителите си, които не са за подценяване и ще му дръпнат шалтера.
34
Аз съм дал 41 години от живота си за тази държава - работил съм като тахн ръководител на строителни обекти и не съм получавал нищо под масата другарке !!! За това че сме живели и работили във времена в които стандарта е бил съвсем друг вината не е наша така че който е променил стандарта на живот да бъде така добър да промени и нашия начин на живот а такива като тебе да спрат да пишат идиотизми и тъпизми !!!
35
,.,..,.,,.,.
36
отговор на коментар
И с пет заплати по 120 лева и месеци чакане, можеше да си купиш и пералня татрамат. Една секция струваше 1000 лева или 8 заплати
37
отговор на коментар
Браво 22!!!! Но те няма да те разберат, което е жалко и трагично!
38
отговор на коментар
ГЕШ, на панелките ли беше техн.ръководител?!!! На каквото и да си бил, 41 г. си мързелувал и крал! Знам ги техническите ръководители по онова време! Престани да ръсиш мъдрости постоянно, и по всяка тема да си компетентен!
39
отговор на коментар
леле мале колко си неграмотен.
40
отговор на коментар
Че какво си работил41 години та пенсията ти да е 290лева,а жена ти е получавала явно 41 години минимална заплатаКасиери в градски нужник ли сте били?Или проверители в трамваяС какво образование сте ?.Като сте внасяли по 10 лева осигуровки,каква пенсия искаш бе Геш.Кой получава в днешно време минимална?Да се водиш работил и да работиш трудна,опасна или отговорна добре платена работа са различни неща!!!.А вие.....41 годинии и минимална,с трето отделение и без напрежение,отговорност и мисъл ,нали??? ??????
41
Герберастите окрадоха пенсионерите.
42
Голямо крадене , издържане с помощи ,майчинство и социални плащания на едни хора които нито работят нито учат само са плодят тях ги издържат с парите от Вашите пенсии., за това държавата се е превърнала в това което виждате и по лошо ще става за обикновените простосмъртни !
43
отговор на коментар
В НОИ СРЕДНОМЕСЕЧНИЯ ОСИГУРИТЕЛЕН ДОХОД 2019Г. МЕС.09 Е 989.33ЛВ. КОИТО РАСТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ. ТРЯБВА ДА СЕ ОСИГУРЯВАТЕ НАД ТАЗИ СУМА ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ КОЕФИЦЕНТ НАД 1-ЕДИНИЦА. А ПОД ЕДИНИЦА ВСИЧКИ ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ ОКОЛО 250.ЛВ. ТАКА НИ ЦАКА НОИ...…...
44
Samo nenormalnitsi mogat da reshat da povishat po tozi nachin pensiite !!!BEZOBRAZIE !!!GENOTSIT !!! RABOTIHME =VAZPITAVAHME DETSATA IM, STROIHME !!! SEGA =UNIZENI , OSKARBENI GLADNI , ODRIPANI, NA STUDENO , ZASHTOTO NE MOJEM DA SI PLASHTAME SMETKITE ......ZASHTO ! ZASHTO !!!ZASHTO ???!!!A LICHNO ZA SEBE SI----vishe obrazovania, uchitelka sas klas kvalifikatsia . starshi uchitel , otlichnik na ministerstvoto na obrazovanie, zam. direktor na edno goliamo prekrasno /beshe/ uchilishte i ZA KAPAK i S ORDEN ,, KIRIL I METODI" I V MOMENTA PENSIATA MI E 315 lv BOIKO , OTGOVORI MI ZASHTO ?!!!!!!!!!! I DO KOGA ?!!! Vsashtnost - az imam otgovor ====PROSTO ZASHTOTO SME OVTSE !
45
Стига сте ревали за тези пенсии - имате по две жилища повечето от вас, имате и ренти, а младите трябва да гледат и деца! Като питаха преди две години три пенсионерки какво ще правят с парите за Коледа, и трите казаха, чеще ги дадат на внуците, а преди това една ревеше, че не можела да помага на децата, а самата тя беше към 80 години? То бива прост народ, ама толкова не бива, никакви пари, защото повечето лъжат и са крали като за световно от ТКЗС И ОТ ЗАВОДИТЕ - КОЙ КОЛКОТО МОЖЕШЕ!
46
отговор на коментар
Коко, нищо странно няма. По-нагоре някой го каза: по принцип, като не си се осигурявал както трябва, какво искаш да получиш сега, а когато си слагаше парите в джоба кеш, не помисли ли, че идват старини?! Тогава им беше хубаво, нали, блажено мислиха, че прекарват държавата, ама нейсе, сега да си берат гайлето с 200 лв.
47
отговор на коментар
До 6. Но нищо повече. Можеха да се купя и толкова броя от "Работническо дело".
48
SHTO ZA MALOUMNO RESHENIE ZA PENSIITE ???!!!NIE sas staj 35 god . rabotili i plashtali vsichki danatsi i osigurovki ,da ni izravnite i slojite pod obsh znamenatel !Tova li e spravedlivostta vi , gospoda upravliavashti , koito nie izbirame , vsrki pat s nadejda !?TOVA E MALOUMNO RESHENIE . koeto mogat da dadat maloumnitsi ! PiGsha s vazmushtenie i bez nadejda, no PITAM
49
Какви пари искате още, повечето от вас само са плюскали и са се развъждали, едно решение през живота си не сте взели, но пищите и искате още? Един да бъде честен от вас и да си признае какво е правил, освен тези, дето наистина са блъскали рудници и темподобни, а не както се имитираше работа през соца от поне 50 %?
50
Ти си плащал данъци , ама на Бойко са му нужни пари за нов самолет , за стари американски Ф-нещо си , за къща в Монтрьо / защото вече в Барселона е осигурил / , за мачове на Тигрите , за къщи за гости , за асансьори , за суджуци и още , и още , и още......Така че ти си искай , ама ще ти дадат , но.....някой друг път !
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2807
архив

Произшествие. Тълпа любопитни се бута да види какво става, полицията ги връща назад.
- Пуснете ни да минем, ние сме журналисти, искаме да научим подробности! - викат някакви.
Полицията ги връща:
- Подробностите утре ще ги прочетете във вестника!

няма нови новини
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
сега
2329
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ТИХИ УБИЙЦИ: Мухъл и плесени ни дебнат от храните
x