Плаща ли Глория на участник в "Островът на 100-те гривни"?

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Плаща ли Глория на участник в "Островът на 100-те гривни"?

24807
преди 6 часа
Плаща ли Глория на участник в Островът на 100-те гривни?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прави ли си пиар фолкзвездата Глория в "Островът на 100-те гривни"?

препоръчано

Водещият Александър Сано накара всички да се съмняват, че певицата е измислила хитър начин да се рекламира в хитовото риалити. Според него, тя има свое прокси на Филипините.

"Мисля, че моята приятелка Глория нещо ти плаща на теб", пошегува се той, след като Иван, който е фен №1 на певицата, за пореден път запя в джунглата един от най-големите й хитове.

От началото на предаването участникът, който е известен като Чирпанския Кен, е изпълнил десетки пъти "Не сме безгрешни", писа "Хотнюз". От него дойде и идеята един от лагерите да бъде кръстен "Глория", а жестът му разтопи сърцето на фолкдивата. Иван обаче категорично отрече да има финансова полза от пиара, който постоянно й прави в ефир.

След като се пошегува с Глория, Сано отново стана сериозен и обяви, че в следващите седмици играта на Филипините ще стане бутална. Във втория й етап участниците ще залагат всичките си гривни, а всяка седмица от Острова ще отпадат минимум двама играчи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК