Плевнелиев изказа съболезнования след самолетната катастрофа в Южна Франция

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Плевнелиев изказа съболезнования след самолетната катастрофа в Южна Франция

5723
на 24.03.2015
Плевнелиев изказа съболезнования след самолетната катастрофа в Южна Франция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавният глава Росен Плевнелиев изпрати съболезнователни писма до Негово Величество краля на Испания Фелипе VI и до федералния президент на Федерална република Германия Йоахим Гаук по повод самолетната катастрофа в Южна Франция, при която загинаха много граждани на Кралство Испания и на ФРГ.

препоръчано

"С дълбоко прискърбие посрещнах вестта за многобройните човешки жертви в резултат на трагичния инцидент със самолета на авиокомпания "German wings", изпълняващ полет Барселона – Дюселдорф", заявява президентът Росен Плевнелиев.

Дълбоко съчувстваме за тази тежка загуба, се казва в съболезнователните писма на държавния глава, съобщават от "Дондуков" 2. Президентът изразява от името на българския народ и от свое име най-дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите. (Повече подробности за инцидента в "Още по темата")

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК