Плевнелиев НА НОЖ с Радев и "Промяната": Русофили и популисти, които тровят демокрацията

Акценти

Плевнелиев НА НОЖ с Радев и "Промяната": Русофили и популисти, които тровят демокрацията

154935
на 15.09.2024
Плевнелиев НА НОЖ с Радев и Промяната: Русофили и популисти, които тровят демокрацията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трябва да има честно разследване на трагедията в авиобаза Граф Игнатиево. Шефът на ВВС трябва да си подаде оставката. Отново се опитват да се замете всичко под масата. Не може тези двама пилоти да участват в някаква шоу акция, вместо да се готвят за полета си. Говоря за акцията на един български президент, който искаше да купи "Грипен", а накрая се качи на F-16. Искам да виждам повече реална подготовка на пилотите, а не участия в шоупрограми. 

препоръчано

Това заяви Росен Плевнелиев, който коментира последните събития в България. 

"Да, партиите се държат неадекватно, но президентът Румен Радев не може да се държи така. Той атакува всяка една партия и действа на принципа разделяй и владей. Целта му е да вземе властта след две години. Това съм го казвал много пъти.

За съжаление, България падна в плен на популизма. Популизмът трови демокрацията. На следващите избори, ако не променим подхода от популистки към демократичен, няма да тръгнем напред.

Бойко Борисов е натрупал достатъчно политическа мъдрост. Да, той обича да се снима пред магистрала, но е готов да подпише едно споразумение за управлението на държавата. "Продължаваме промяната" са популисти.

Изрчино казвам само ПП и не споменавам ДБ. ПП говорят популистки относно отношенията си с ГЕРБ и Борисов. Нека си бъдат против, но аз винаги съм ги питал за какво са "за". Не виждат ли, че путинският режим се настанява в България и русофилът Радев превзема властта", попита Плевнелиев.  

"Разцеплението в ДПС може да е полезно за другите партии, които да убедят отрудените избиратели на ДПС, че ще направят добро за тях", обяви Росен Плевнелиев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК