Плик с куршум е бил изпратен на премиера на Словакия Робърт Фицо

Европа

Плик с куршум е бил изпратен на премиера на Словакия Робърт Фицо

12794
преди 4 часа
Плик с куршум е бил изпратен на премиера на Словакия Робърт Фицо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тази сутрин в кабинета на министър-председателя на Словакия е бил получен плик с куршум вътре, съобщава Aktuality, уточнявайки, че информацията е потвърдена и от правителствената служба.

препоръчано

„Можем да потвърдим, че плик с куршум, адресиран до министър-председателя, беше доставен днес в правителствената служба на Словашката република“, казват още от кабинета на Фицо.

Пощата, адресирана до министър-председателя, се проверява от служители на Службата за защита на конституционните служители и дипломатическите мисии. Уточнява се, че куршумът е открит при проверка на входящата поща от охранители.

"Този ​​въпрос се разглежда от полицейски служители от съответното звено, подчинено на регионалното полицейско управление в Братислава“, коментира Михал Зайф, представител на регионалната полиция в Братислава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова дешифрира пред ПИК TV стратегиите на политическите партии в листите: ППДБ са нелогични, ГЕРБ подават разнопосочни сигнали, а ДПС на Пееевски... Проф. Антоанета Христова дешифрира пред ПИК TV стратегиите на политическите партии в листите: ППДБ са нелогични, ГЕРБ подават разнопосочни сигнали, а ДПС на Пееевски...
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК